Medan vintern sveper in över Sverige, värmer Michel Laporte Godorn och Christopher Engman upp företagares och entreprenörers hjärtan med en djupdykning i världen av Megadeals. Denna gång tar de ett steg längre än tidigare diskussioner, och utforskar detaljerat hur Megadeals kan revolutionera sättet företag gör affärer på en global skala.

Christopher Engman, medförfattare till boken "Megadeals" och en erkänd expert inom området, delar med sig av sin omfattande erfarenhet och insikter. Från att skapa genomtänkta strategier till att implementera effektiva taktiker, belyser Engman hur företag av alla storlekar kan dra nytta av principerna bakom Megadeals.

Michel, med sin imponerande bakgrund inom försäljning och entreprenörskap, ställer de rätta frågorna och framhäver nyckelelementen som gör Megadeals till en spelväxlare i dagens affärsvärld. Tillsammans bjuder de på en dynamisk och informativ diskussion som inte bara inspirerar utan också ger praktiska verktyg för att uppnå storskalig framgång.

Varför är detta avsnitt ett måste? Det är inte bara årets sista chans att få en inblick i Michel och hans gästs experttankar, utan också en unik möjlighet att lära sig om en av de mest påverkande strategierna i modern försäljning. Oavsett om du är en småföretagare eller en del av ett större företag, erbjuder denna episod värdefulla insikter som kan omvandla ditt sätt att närma dig affärer.

Missade du tidigare avsnitt? Ingen fara. Denna djupdykning i Megadeals ger en perfekt översikt och kan tjäna som en utmärkt startpunkt för nya lyssnare.

Vill du läsa på mer om Megadeals så kan du besöka deras hemsida på: https://www.megadeals.com/

Vill du delta på gratis säljwebinars för företagare?

Du hittar nästa tillfälle på

www.vimentis.se 

GOTT NYTT ÅR!


Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.