Amandeep Thind och Swedish Wealth Institute i Stockholm presenterar utbildningen som fick Oprah Winfrey att gå på glödande kol i direktsändning.

Tony Robbins är en av världens mest framstående föreläsare om personlig utveckling, hälsa, investeringar och entreprenörskap. Han har skrivit sex bästsäljande böcker och har bland annat legat på New York Times bestseller list. Han har nått över 50 miljoner människor världen över med sina utbildningar och events.

Accenture har utnämnt honom till en av “Top 50 Business Intellectuals in the World,” Harvard Business Press listade honom som en av “Top 200 Business Gurus,” och American Express anser att han är en av “Top Six Business Leaders in the World” och de anlitar honom som coach åt deras entreprenörskunder. Fortune Magazine har haft honom som “cover story” och tidningen döpte honom till “CEO Whisperer”. Två år i rad har han har han varit en av de 50 första av Worth Magazine “100 most powerful people in global finance”.

Nu kommer hans eftertraktade utbildning till Sverige!

Den 18 november erbjuder Amandeep Thind, en av Tonys specialutbildade coacher, en tre timmar lång, kostnadsfri föreläsning som ger smakprov på Tony Robbins 4-dagars kurs “Unleash the Power Within”.

Under eventet, som hålls på Quality Hotel Globe i Stockholm, lär han ut flera tekniker och övningar som man kan börja använda direkt för att öka sin energi och sina resultat.

Eventet är helt kostnadsfritt.

På Swedish Wealth Institute är vi glada och stolta över att kunna ta hit Tony Robbins utbildningar till Sverige. Daniel Wood, VD för Swedish Wealth Institute, säger:

”Vi brinner för att hjälpa entreprenörer att få sina företag att växa och vi vill erbjuda möjligheten att få uppleva en utbildning skapad av en av de allra främsta i världen. Det här är något helt unikt.”

Om Swedish Wealth Institute
Swedish Wealth Institute är en organisation som anordnar event, föreläsningar och workshops för att främja entreprenörskap och eget företagande. Företaget grundades 2016 med en förhoppning att skapa en Community med människor som vill utvecklas, nätverka och följa sina drömmar.

Taggar:

0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.