Bästa företagare,

Vi är glada att kunna dela en spännande nyhet med er. Företagande kommer inleda ett samarbete med Framgångsakademin, en ledande digital läroplattform för personlig och kompetensutveckling. Detta partnerskap innebär att vi snart kan erbjuda er exklusiva erbjudanden på högkvalitativa online-kurser inom olika områden som ledarskap, försäljning, struktur, mental och fysisk hälsa och mycket mer.

Framgångsakademin är känd för sina kurser som leds av några av Sveriges främsta experter. Med deras hjälp kan ni som företagare och entreprenörer utveckla er kompetens och ta era företag till nya höjder. Samarbetet med Framgångsakademin ger er tillgång till utbildningar som är skräddarsydda för att möta de utmaningar och möjligheter som ni står inför.

Citat från Johan Hilding, VD för Framgångsakademin:

"Vi på Framgångsakademin är mycket glada över att kunna meddela vårt samarbete med Företagande. Genom detta partnerskap kan vi erbjuda våra utbildningar till Företagandes kunder i ett ännu mer attraktivt paket. Vårt mål har alltid varit att göra högkvalitativ utbildning tillgänglig för så många som möjligt, och detta samarbete är ett stort steg i den riktningen. Vi ser fram emot att hjälpa ännu fler företag och entreprenörer att nå sina mål och uppnå framgång. Tillsammans med Företagande kan vi nu erbjuda en bredare och mer omfattande utbildningsupplevelse, vilket vi är mycket stolta över."

Företagande om samarbetet:

“Företagande.se finns här för att hjälpa alla företagare var än de befinner sig och vi tror att ständigt utbilda och utveckla sig som företagare är en avgörande faktor för att nå framgång. Som Sveriges största digitala plattform för företagare så är vi väldigt glada och tacksamma över att nu kunna erbjuda våra medlemmar att gå kvalitativa utbildningar i och med vårt samarbete med Framgångsakademin.”

Timmi Jofur, Partnerskapsansvarig Företagande.se

Vi tror att detta samarbete kommer att bli en viktig resurs för alla våra läsare och ser fram emot att erbjuda er dessa fantastiska möjligheter för utveckling och framgång. Håll utkik efter mer information om de exklusiva erbjudandena och hur ni kan ta del av dem.

Inom några dagar kommer du att få ett mejl med mer information om erbjudandet och hur ni kan ta del av det.

Tillsammans skapar vi en starkare framtid för Sveriges företagare och entreprenörer.

Med vänliga hälsningar,

Teamet på Företagande.se


Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.