Företagande.se är en av de ledande mötesplatserna för Sveriges företagare och attraherar över 200 000 unika besökare/månad. Att publicera artiklar på Företagande.se kommer att exponera dig och ditt företag för en marknad som annars kan vara svår att nå.

Vi söker dig med:

Passion – Entreprenörskap handlar om passion. Därför ska du brinna för ditt område så texterna inspirerar läsarna. Du behöver även visa passion för att hjälpa andra människor, de som läser det du skriver.

Erfarenhet – Majoriteten som skriver på Företagande.se har mångårig erfarenhet inom sitt expertområde. Vi söker författare som älskar att skriva och har gåvan att kommunicera i text.

Varför skriva på Företagande.se?

Sedan 2006 har företagare och entreprenörer kunnat besöka sajten och läsa artiklar av hög kvalité. Sedan starten har vi levererat över 40 miljoner sidvisningar och vi erbjuder dig tillgång till denna plattform med tiotusentals potentiella läsare.

Här är några anledningar till varför det kan gynna dig att bli skribent på Företagande.se:

  1. Företagande.se har den senaste tekniken, läsarvänligt format, tusentals engagerade egenföretagare och beslutsfattare, guider hur du skriver, ett team av medarbetare som hjälper till med bilder, rubriker och idévinklar.
  2. Bygg ditt varumärke och nå nya kunder och fans. Engagerade läsare besöker sajten dagligen. 200 000 unika besökare/månad och 180 000 medlemmar i nyhetsbrevet. Företagande.se har högt förtroende hos Google vilket gör att artiklar publicerade hos oss enklare rankar högre än vad man kan göra på sin egen blogg eller hemsida. Medlemmars engagemang och publicering i sociala medier ger också mer exponering.
  3. Aktiv community där du får feedback av medlemmar och andra experter som delar och lyfter fram de bästa texterna.
  4. Stärk Sveriges företagare. Tillsammans lyfter vi kunskapen hos Sveriges entreprenörer vilket skapar fler företag och nya jobb.

Så här säger några av våra författare

Krister Maxe"För det första är Företagande.se en seriös sajt som ser till sina läsares och sina kunders bästa. Och det är viktigt för mig. Det finns många "företagarsajter" som är mindre seriösa och de vill jag av naturliga skäl inte förknippas med. För det andra är Patrik och de andra jag haft kontakt med mycket trevliga och ser till att mina artiklar kommer upp så snabbt som möjligt. Och för det tredje så får jag nya kunder genom mina artiklar, vilket alltid är trevligt." – Krister Maxe, marknadsföringskonsult och copywriter

Nina Jansdotter"Om man vill bygga sitt varumärke idag så gäller det att ta alla chanser att höras och synas och sprida sin kunskap. Företagande.se är just en sådan bra kanal där man kan skriva sina bästa råd och tips och få stor spridning på dem genom engagerande läsare som gärna delar materialet vidare till sitt nätverk. På så sätt har jag fått många nya kunder och kontakter så det är väl använd tid att skriva artiklar för Företagande.se." – Nina Jansdotter, PR-konsult och karriärcoach

Fredrik Grönkvist"Av en ren slump skrev jag under 2010 två artiklar för Företagande.se - två artiklar som idag toppar Googles sökresultat på aktuella sökningar - detta har genererat tiotals nya kunder. Jag är oerhört tacksam för att som en liten aktör få chansen att kompensera en stor budget med kunskap i artikelform - det har varit väldigt värdefullt för oss att få skriva för Företagande.se." – Fredrik Grönkvist, importagenturen ScandinAsian

Några grundläggande regler

  • Artiklar måste vara original och unika för Företagande.se. Att återpublicera artiklar är inte tillåtet.
  • INGEN egenreklam eller någon form av marknadsföring är tillåtet i artiklarna. Därför tillåts inte affiliate-länkar eller köpta länkar i artiklarna. Länkar till andra relevanta sidor är godkänt, om det är av värde för läsaren.
  • Författare på Företagande.se får inte betalt. Vi tillhandahåller plattformen, rådgivning och analysverktyg för att skapa fler läsare.
  • Vår redaktion har det slutgiltiga ordet och kan ändra i och neka att publicera artiklar.

Funderar du över något? Tveka inte att kontakta oss här

Taggar:

0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.