För Mayafolket var vädret viktigt för att få bra skördar. För att blidka gudarna offrades djur och till och med människor. På så vis trodde de att vädret skulle ändras till deras fördel.

Hur kunde Mayafolket vara så dumma?


Klimatet som ingen kan förklara

Trots alla vetenskapliga framsteg i vår värld vet ingen exakt hur klimatet fungerar och vad som påverkar det. Teorierna är många och så även experterna.

Men en sak tycks vi veta: Människan påverkar klimatet och till en sådan grad att vi håller på att utplåna allt liv på jorden. Domedagen närmar sig.

I en tid när ateismen är utredd tycks vi ändå ha starkare tro än någonsin på saker ingen kan förklara.

Vi offrar djur och självspäkning är en viktig del för den renlärige: Vi måste sluta flyga, sluta äta kött, sluta köra bil, sluta elda ved i spisen och sluta konsumera.

Vi har en överstepräst i form av en klimatminister och en profet som heter Greta.

Allt är på plats.

För vi är så smarta och lever i den mest upplysta av tider.

Låt oss nu be tillsammans, offra och blidka moder jord för att rädda klimatet och mänskligheten.


Företagande crowd

Sajten bygger på crowdsourcing där medlemmarna skapar innehållet. Åsikterna är skribentens egna. Vill du skicka in en egen text eller svara på artikeln? Hör av dig oss.

Kommentera gärna nedan men håll god ton. Personliga påhopp i kommentarerna tas genast bort.



Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.

Taggar:

12 kommentarer
2024-05-29 11:26
Ännu en konspirationsteori som kommer visa sig vara sann. Koldioxid är en livsnödvändig gas som gör att allt på jorden växer bättre. Vi behöver mer, inte mindre. Det är därför jorden just nu är grönare än på länge. Om vi kan släppa koldioxid och istället fokusera på gifter och plast i naturen som faktiskt de flesta är överens om är ett problem så kan vi göra skillnad. Se mer...
2024-05-28 17:16
Bra! Så är det, andlighet behöver vi alla. Att så många fortfarande tror på klimatlögnerna är faktiskt helt otroligt. Men det har tjatats längre än tex covid och lögnen är större vilket gör att det tar lite längre tid innan folk vågar tänka och ifrågasätta. Men det kommer en vändning här med - och då vänder ALLA på en gång. Se mer...
2024-05-28 15:23
Varför publiceras sånt här?
Rent trollande, och väldigt onödigt. Att insinuera att vi inte har någon aning om vad som händer är bara ren bs
Se svar (1)
2024-05-24 16:05
Kommentera gärna nedan men håll god ton ombeds det. Anses det vara god ton att kalla klimatministern överstepräst eller raljera över Greta Thunberg?

Vi har en överstepräst i form av en klimatminister och en profet som heter Greta.
Se svar (1)
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.