Avtal är nödvändiga i all verksamhet. Det kan vara anställningsavtal när du hittar den perfekta nya kollegan, kontrakt med befintliga och nya kunder och samarbetsavtal med externa partner. För en lyckad avtalsprocess behöver du vara trygg med att avtalen är välskrivna och att de enkelt signeras av rätt personer hos dig och din motpart. Avtalsprocessen ska inte ta onödig tid, varken för dig eller din motpart.

Erbjudande Deluxe

Använd din rabattkod (foretagande50) för att få 50% rabatt på FastSign.

1. Ta hjälp av proffs

Avtal är en juridiskt bindande överenskommelse mellan dig och din motpart som ligger till grund för ert samarbete. Utnyttja professionell hjälp för att skapa tydliga och lättnavigerade avtal. Hos företagande.se finns ett flertal avtalsmallar att utgå ifrån, som enkelt kan anpassas för just dina behov. 

2. Utnyttja digitala resurser

Tidigare var avtal tvungna att signeras fysiskt, vilket ofta innebar onödigt resande eller pappersavtal som behövde skickas fram och tillbaka. Med digitala avtal där du och din motpart kan skriva under var ni än befinner er kapas onödig ledtid. 

3. Satsa på säkerhet

Både du och din motpart ska känna er säkra i avtalsprocessen. Avtal innehåller ofta känslig information, kan kräva tillhörande dokumentation och behöva utvärderas innan signatur. När du använder en digital signeringstjänst är det enkelt att samla och skicka all nödvändig dokumentation och du kan vara säker på att bara rätt mottagare får tillgång till avtalet. 

4. Ge rätt personer möjlighet att signera

Se till att alla personer som har rätt att signera avtal på företaget även har rätt att skriva under digitalt. När företaget enbart har ett fåtal med rättighet att signera digitalt uppstår ofta onödigt väntetid där till exempel en upptagen chef behöver karva ut tid för att signera. 

5. Se till att din motpart enkelt kan signera

Din motpart ska vara trygg med att den ska kunna signera på det sätt som passar den och dig bäst. Du ska enkelt kunna välja bank-id eller handskriven signatur med elektroniska skrivdon.

Ett vasst erbjudande

Teamet bakom GDPR Dokumentation vill göra det nödvändiga enkelt och har utvecklat den digitala signeringstjänsten FastSign. Det är en säker och lättanvänd tjänst som är enkelt skalbar för alla storlekar av företag. I FastSign väljer du själv hur många användare som ska ha möjlighet att signera. Därefter betalar du enbart för de avtal du skickar.

Genom ett unikt samarbete med Företagande.se finns samtliga våra avtalsmallar tillgängliga i FastSign, så att du snabbt och enkelt kan skapa hållbara och säkra avtal.

Använd din rabattkod (foretagande50)
för att få 50% rabatt på FastSign
Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.