Intervju med Göran Adlen: En Resa Genom Trendspaning och Personlig Utveckling - släpps 2 mars

I en värld som ständigt förändras, är det viktiga personer som Göran Adlen som lyser upp vägen för oss. I en exklusiv intervju på Sälj- och entreprenörspodden, får vi förmånen att djupdyka i tankarna hos en av Sveriges mest eftertraktade talare och trendspanare. Michel Laporte Godorn leder oss genom ett samtal som inte bara berör professionell framgång utan också den personliga resan bakom den.

Från Nyfiken Skåning till Auktoritet inom Trendspaning

Göran Adlens berättelse börjar i Skåne, där en nyfiken ung man så småningom skulle bli en nationellt erkänd föreläsare och trendspanare. Hans karriär startade inom reklambranschen, men det var en till synes slumpmässig händelse som banade vägen för hans framtid. Göran fann sig själv på scen, där hans förmåga att förutse trender snabbt fängslade storpublik.

Ständig Utveckling: Nyckeln till Framgång

Adlen understryker vikten av ständig utveckling och anpassning, både i det personliga och professionella livet. Hans resa från marknadsföring till trendspaning är ett bevis på hans förmåga att omfamna förändring och förnya sig själv. Denna flexibilitet har inte bara hållit honom relevant utan också fördjupat hans expertis och inflytande.

Hälsa som Grundpelare

Ett oväntat men centralt tema i intervjun är Göran Adlens hälsorevolution. Han delar öppet sin resa mot bättre hälsa genom disciplinerad träning och kost, vilket inte bara transformerade hans kropp utan också hans sinne och karriär. Detta segment är särskilt inspirerande, visar det hur personlig välbefinnande kan fungera som katalysator för professionell framgång.

Disciplin Över Motivation

Ett genomgående budskap från Adlen är att disciplin väger tyngre än motivation när det gäller att nå långsiktiga mål. Genom att dela med sig av sin egen erfarenhet, belyser han hur en stark disciplin kan leda till framgångar som består över tid, både inom karriär och personligt välbefinnande.

Framtiden för Föreläsningar och Utbildning

Mot slutet av intervjun, spekulerar Adlen kring hur föreläsningar och utbildning kommer att utvecklas framöver. Trots en ökande digitalisering och pandemins påverkan, tror han starkt på värdet av personlig interaktion. Framtiden ligger i en balans mellan digital innovation och det mänskliga behovet av engagemang och kontakt.

Slutsats

Göran Adlens resa är en kraftfull påminnelse om att framgång är ett mångfacetterat begrepp som kräver äkthet, disciplin och en ständig strävan efter utveckling. Hans berättelse inspirerar oss att inte bara omfamna förändring utan också att se den som en oumbärlig del av vår resa mot framgång. Michel Laporte Godorn och Göran Adlen visar oss att det, oavsett område, är möjligt att nå nya höjder genom att ständigt utvecklas och hålla fast vid sina värderingar.

Avsnittet släpps lördag den 2 mars 2024

Glöm inte att prenumerera på podden så att du inte missar alla spännande avsnitt under våren!


Connecta med Göran:

https://www.adlen.nu/

https://www.linkedin.com/in/trendspanaren/

Görans podd:

https://open.spotify.com/show/45LJCR8Y2EksJ5Vrpov8Xe?si=647391ac93204999

------------------------------------------------------------------

Besök Michels hemsida:

www.vimentis.se 

Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.