I filmen ovan har Tony Robbins kokat ner all sin erfarenhet till två saker som får ditt företag och/eller din privatekonomi att växa och hålla sig stabil. Det är följande:

1. Tillför värde - Ha fullt fokus på att göra det bättre för dina kunder och arbetsgivare, ja alla inblandade som på något sätt berörs av dig och företaget.

Kundfokus och service där kunderna blir överraskade av hur väl du sköter det, kommer att leda till ökad försäljning. Så länge du leverarar något som är av värde för andra så kommer du få uppdrag och kunder som betalar dig.

Missa inte: Tony Robbins enkla 7-stegsplan för att bli rik – alla kan göra det

2. Lär dig investera - Lär dig grunderna i hur man investerar. Själv anser jag att boken Rich Dad, Poor Dad Vägen till ekonomisk framgång, av Robert Kiyosaki, är mycket bra läsning.

Det handlar om att förstå principerna för lyckade investeringar. Det går alltid att investera en del, även om man inte har stora summor pengar över när räkningarna är betalda. Dessa principer lär du dig i boken.

Läs också: Warren Buffetts 10 bästa investeringstips

Tony Robbins är en amerikansk inspiratör, coach och författare till en rad bästsäljare inom genren självhjälp och personlig utveckling.

Fler tips: 4 sätt hur du kan bli rik

Har du tankar om inlägget eller fler boktips, lämna en kommentar nedan.

1 kommentarer
2016-05-18 20:56
Tony Robbins är en klippa! Han har många bra saker att säga, och hans energi lämnar ingen oberörd. Helt klart en av världens bästa inspiratörer!

Men en inspiratör som jag har kommit att gilla mer och mer är Johannes Hansen.
http://johanneshansen.com/

Och den kanske mest inflytelserika och intressanta av de alla är helt klart Elliot Hulse!
http://elliotthulse.com
Se mer...
0
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.