I boken möter vi Henry Ford, Thomas Edison, Arnold Schwarzenegger och så många fler. Riktiga berättelser om tro, hopp, passion, syftet med livet och beslutsamhet. Möt dem i Think and Grow Rich, ett mästerverk för den som söker hemligheten till pengar.

Själva magiska formeln går att finna i boken endast för dem som är redo att ta emot den. Främst genom en ny idé kan den yttra sig, då rikedomar växer fram genom sådana inre tankar, drömmar och önskan om framgång.

Författaren talar i boken om att skriva ner sina ekonomiska mål, när vi önskar tjäna dem och vad vi tänker ge tillbaka i retur och sist upprepa detta högt för oss själva varje dag.

Exempelvis: Mitt mål är att tjäna 30 miljoner kronor tills att jag fyller 40 år, och tillbaka ska jag ge de bästa tjänster och produkter som en byggentreprenör jag bara kan. (Bokens exempel är mycket bättre och har mycket mer detaljer).

Think and Grow Rich är den mest sålda affärs boken genom tiderna enligt wordsrated.com/business-books. På samma länk finns många fler böcker värda att nämnas.

Vidare går det att genom själv-analyser och affirmationer lära känna sig bättre själv, få starkare självkänsla och självförtroende. Samt kunskap om hur vi undviker misslyckande. Ämnet ledarskap, syftet med livet, brinnande önskan är ämnen som berättas om.

Varför sålde boken så bra? Eftersom allt som berättas är äkta, hämtat från de mest framgångsrika människor i världen. För er i relationer kan nämnas ett helt kapitel om hur sexuell energi och kärlek kan transformeras till kreativ energi. Sanningen är att detta är nödvändigt för framgång enligt Hill.

Jag tackar de äldre generationerna som delat med sig av sin erfarenhet till oss yngre, hundratals människor har deltagit till att denna bok skapats. Hundra tusentals har tagit till sig och miljontals läst informationen.

Berättelserna är djupa, sentimentala och ger mig massor med värme i kroppen i en tid då kylan vinner mark.

Förutom att boken är super, så är ju ämnet pengar, hur vi skapar pengar. Hur tankar och känslor skapar beteenden som leder till rikedomar. Ett måste i bokhyllan för varje entreprenör, investerare och företagare.

Det finns en dokumentär också om ni inte orkar läsa boken, samt många Youtube klipp och recensioner som är mer utförliga. Min uppgift idag är att presentera boken till er samt betydelsen av bokläsning.

Skolan i dag borde faktiskt lära ut mer om pengar, vilket Robert Kiyosaki är väldigt aktuell med att tala om. Han säger faktiskt att skolan misslyckats lära oss om pengar, att samhället lär oss om annat. Därför är denna bok bra.

Tidlös klassiker.

Skrivet av Edgar Sarkayan - Artikel 1

Läs vidare: Svår utmaning med stora fördelaktiga vinster


0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.