Startsida
av Redaktionen
Redaktionen
Författare på Foretagande.se i Älmhult
91 foruminlägg
1370 artiklar
Mall för kontantkvittoDokumentmallen ”Kontantkvitto” används som ett bevis på att kontant betalning har erlagts för en vara eller en tjänst och är ett alternativ till att utfärda en faktura. Dokumentmallen innehåller de viktigaste uppgifterna.

Observera att om du skall utfärda ett kontantkvitto i ett aktiebolag skall det även framgå i vilken kommun bolaget har sitt säte, vilket organisationsnummer bolaget har samt även det officiella firmanamnet.

Obs: Tänk på att ladda ner mallen och öppna den i Adobe Reader eller Adobe Acrobat. Att köra den direkt i webbläsaren (t ex Google Chrome) kan göra att uträkningarna slår fel då alla webbläsare inte stödjer uträkningsscriptet.

Mall för kontantkvitto är helt gratis.


Notis: När du vill spara mall för kontantkvitto för att ladda upp eller mejla till någon, så rekommenderar vi att du laddar ner något av följande gratisprogram: CutePDF-Writer eller PDF-creator (En ny skrivare kommer att synas när du installerat och väljer att skriva ut genom att trycka på knappen "skriv ut" i mallen. Nu kan du spara filen som en pdf på din hårddisk. Originalfilen du laddat ner ovan sparar du på din dator tills nästa gång du ska använda den.)

Adobe readerHär kan du ladda ner den senaste versionen av Adobe reader. (Gratismallen kontantkvitto fungerar bäst i den senaste versionen.)

Visa kommentarer 2
Du måste registrera dig som medlem för att skriva en kommentar.. för att registrera dig som medlem.
anna
| Anmäl | för 8 år sedan
ska det stå godkänd för f-skatt eller innehar f-skatt på blanketterna?
Det står olika. tex. på faktura blanketten står det innehar.

Hälsn Anna
Hasse
| Anmäl | för 7 år sedan
Kontantkvitto mall => funkar dåligt, för mycket reglerad. Tvingade funktioner.