Upptäck Hur du Kan Omvandla Dina Tankar till Verklighet

I en värld där tankens kraft alltmer erkänns som en nyckel till personlig och professionell framgång, tar Michel Laporte Godorn, en framstående försäljnings- och entreprenörskapscoach, oss med på en upplysande resa i sin senaste podcastepisod. Denna gång är det Tigran Unanjan, en framstående coach och expert på Lagen om Attraktion, som gästar "Sälj & Entreprenörs podden".

Många blev först introducerade till konceptet om Lagen om Attraktion genom den populära filmen som släpptes för några år sedan. En central figur i denna rörelse är Dr. Bob Proctor, ofta ansedd som "the godfather" inom detta område. Tigran Unanjan är inte bara en beundrare av Dr. Proctors arbete, utan han är också en av de få i Sverige som har haft möjligheten att arbeta och bli coachad direkt av honom.

Under intervjun med Michel gräver Tigran djupt i ämnet om hur våra tankar och fokus formar vår verklighet. Han delar med sig av värdefulla insikter och praktiska råd om hur man kan använda sig av Lagen om Attraktion för att påskynda personlig och professionell utveckling.

Tigran belyser hur viktigt det är att vara medveten om våra tankar och hur de påverkar vår dagliga verklighet. Han diskuterar hur man kan omskola sitt tankesätt för att locka till sig framgång, välbefinnande och tillfredsställelse. Från enkla dagliga rutiner till mer djupgående strategier, erbjuder Tigran konkreta metoder för att förvandla positivt tänkande till konkreta resultat.

Michel, känd för sin no-nonsense approach till försäljningsutveckling, tar upp viktiga frågor och ger Tigran utrymme att utforska ämnets komplexitet. Samtalet rör sig smidigt från teori till praktik, vilket ger lyssnarna en sällsynt inblick i hur man kan omsätta Lagen om Attraktion till verkliga handlingar.

Denna intervju är ett måste för alla som är intresserade av personlig utveckling och hur man kan använda sina tankar för att skapa en önskad verklighet. Tigrans erfarenheter och insikter, kombinerat med Michels skarpsinniga intervjustil, gör detta till en av de mest tankeväckande och inspirerande episoderna av "Sälj & Entreprenörs podden" hittills.

Gå inte miste om denna fascinerande diskussion. Lyssna på den senaste episoden och ta del av Tigrans värdefulla råd för att förändra ditt liv och din karriär. Allt börjar med dina tankar – och som Michel och Tigran visar, kan dina tankar verkligen förvandla din verklighet.

Lyssna på avsnittet här:

https://www.instagram.com/tigranunanjan 

Följ på Youtube

Delta på Tigrans nästa event!

---------------------------------------

Vill du hämta webinar som Michel nämner i slutet av avsnittet?

Hämta det på www.vimentis.se 

Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.