Feedback

12
HejHej!Skulle vilja få kritik på våran webshop !

www.goteborgarna.comHar ingen text på första sidan ännu, håller på med det nu men det

är mäkta svårt.Mvh Daniel
758
1
Jag tycker den ser betydligt bättre ut nu :grin: [br]Rent allmänt kan sägas när det gäller webbshopar att man måste testa olika varianter för att optimera och få besökarna att konvertera till kunder.
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
50
Sidan ser ju bra ut, men lite grejer borde du ändra. Du tjänsten från ebutiker, därför vet jag inte ifall du kan justera allt. [br] [br]1) Fixa en marginal till vänster i menyn. För tillfället ligger den och "smeker" ramen. [br] [br]2) Det är vikigt att snabbt se vad det är för sida. För tillfället har Du inget på startsidan! Senaste prylarna, mest populära, nyheter... Något borde Du ha. [br] [br]3) Försök skapa en titel som är utan VERSALA bokstäver. T.ex. glanzit.com - kvalitetsplagg på nätet [br] [br]4) Försök få en tydligare ikon för tipsa en vän. [br] [br]Hoppas det hjälper!
Viktor Jarnheimer
83
Jag skulle aldrig handla hos dig! (i nuläget) [br]Finns inga kontaktuppgifter, inte en tillstymmelse till företagsinformation osv.. Nu kanske det är så att du inte kommit så långt att du hunnit lägga upp det än, men vill du ha kunder så får du nog ta veck anonymiteten!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.