Ett medlemserbjudande

Genom ett samarbete och med Försäkring Direkt har vi förhandlat fram en bra försäkringslösning till dig som är medlem i Företagande.se. (Bli medlem här utan kostnad) Klicka på den försäkring som passar dig bäst och fyll i formuläret så återkommer vi med ett erbjudande.

Välj mellan tre olika försäkringslösningar:

  • Intäktsförsäkring - trygghet om du blir sjuk (Vi bjuder på första månaden.)
  • Starkt försäkringspaket för dig som är företagare (Få hjälp att kolla över så du är rätt försäkrad.)
  • Bra och prisvärd försäkring för nystartade (Få hjälp till rätt försäkringslösning.)

Försäkring intäktsbortfall

Intäktsförsäkring – en trygghet till alla småföretagare

Den här typen av försäkring får du vanligtvis bara tillgång till som medlem i en organisation med gruppavtal eller som anställd. Hos oss behövs inte det. Vi har förhandlat fram ett bra skyddsnät för alla som vill ge sig själv och sina nära trygghet om något skulle inträffa. Ett sätt att visa omtänksamhet inte bara mot din familj utan också mot dig själv.

Vad händer om du blir sjuk?

För att du ska slippa oroa dig och istället ägna dig åt att bli frisk har vi tagit fram en intäktsförsäkring. Med den får ditt företag ersättning om du blir sjuk eller råkar ut för en olycka. Och till skillnad från sjukavbrottsförsäkringar får du pengarna direkt. För att teckna intäktsförsäkringen krävs att du jobbar minst 22 timmar i veckan, är fullt arbetsför (dvs inte uppbär sjukersättning, tidsbegränsad sjukersättning, aktivitetsersättning eller sjukpenning) och inskriven i svensk försäkringskassa. Just nu bjuder vi på en extra månad när du tecknar försäkringen på webben.

Vi bjuder på första månaden!

Läs mer och skicka in förfrågan här

 

 

Försäkring för dig som redan driver företag

Starkt försäkringspaket för dig som är företagare

Som företagare har du förmodligen mycket att tänka på; hålla ordning på verksamheten, skriva bra offerter eller sköta kontakten med kunder och leverantörer. Det är lätt att mitt i allt detta glömma hur viktigt det är att företaget har ett försäkringsskydd som är anpassat till verksamheten.

Varför en företagsförsäkring?

Oavsett vilken bransch du är verksam inom är det viktigt med en försäkring för ditt företag. Står du utan försäkring och råkar ut för exempelvis ett inbrott, krävs på skadestånd eller drabbas av en vattenskada kan det bli en dyr historia. Vår företagsförsäkring gäller alla aktiebolag, handelsbolag och enskilda firmor med upp till nio anställda och en omsättning upp till 10 miljoner kr. För konsulter och hotell och restaurang kan omsättningen vara högre.

Vi garanterar att det lönar sig!

Läs mer och skicka in förfrågan här

 

 

Försäkring nyligen startat eget företag

Stark företagsförsäkring för dig som är nystartad företagare

Varför ska du ha en företagsförsäkring?

Oavsett vilken bransch du är verksam inom är det viktigt med en företagsförsäkring. Står du utan försäkring och råkar ut för exempelvis ett inbrott, krävs på skadestånd eller drabbas av en vattenskada kan det bli en kostsam historia.

Vilka kan teckna försäkringen för nystartade?

Denna försäkring kan tecknas till och med företagets andra verksamhetsår om företagets omsättning inte överstiger 2 MSEK. Företagets ägare får inte tidigare ha gått i konkurs eller varit föremål för rekonstruktion.

Vi hjälper dig att få en bra och prisvärd försäkring!

Läs mer och skicka in förfrågan här

 

 

Har du någon fundering?

Kontakta kundservice hos Försäkring Direkt som har öppet vardagar kl 08.30-16.30
Tel: 08-520 056 50
E-post: [email protected]

0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.