Matspar.se - Prisjämförelsesida för matbutiker på nätet

0
Om Matspar.se
Så fungerar det
Gå igenom sortimentet som du gör i en vanlig matbutik, hitta de produkter du är ute efter och jämför priset. Du kan även jämföra näringsinnehåll, ingredienser, allergener och hållbarhet på varje enskild produkt för att veta vad som är rätt för dig. När du lägger till varorna i kundvagnen uppdateras totalpriset, inklusive frakt och tillägg, hos alla butiker automatiskt. När du är färdig med din inköpslista har du möjligheten att skicka hela kundvagnen till den butik du föredrar så att du skall slippa behöva bygga om kassen på nytt hos vald butik. Om en vara i din kundvagn saknas i den valda butiken ger vi dig möjlighet att byta ut varan mot en motsvarande som butiken har. Nästa gång du handlar kan priserna ha ändrats, så du kan spara både tid och pengar genom att alltid börja din matresa på Matspar.se.

Kampanjer & Ekologiskt
Vi på Matspar.se håller ekologiska varor högt. Därför kan du med lätthet filtrera fram ekologiska varor och certifieringar, såsom Svanen och Fairtrade. Produkter med svenskt ursprung är också tydligt märkta. Ifall du har allergier kan du filtrera bort specifika allergener såsom gluten och laktos. Du kan även filtrera på kampanjprodukter; vi samlar in alla kampanjer från matbutikerna varje dag för att garantera den billigaste kassen varje gång du handlar.

Varför finns Matspar.se?
Matspar.se grundades för att det har saknats bra prisjämförelsetjänster för mat, något som vi själva ville ha. Den enda jämförelsen på marknaden har varit PRO:s prisundersökning som jämför samma varor en gång om året; vi ser till att du kan jämföra matbutikernas priser dagligen. Det hjälper dig hitta din mat till ett bättre pris och skapa en transparens som totalt saknats i dagligvaruhandeln. Matspar.se riktar sig till konsumenterna och vår mission är att låta konsumentens val styra matvärlden och inte de produkter som har bäst marginal. Därför finns ett system för betygsättning och recensioner. Då vet du exakt vad du får och kan hjälpa andra med rekommendationer och varningar. Eftersom vi är en oberoende tjänst ligger vår största lojalitet hos dig som konsument. Vi kommer aldrig att favorisera en butik över en annan. Vårt enda mål är att hjälpa dig att hitta den billigaste matkassen på nätet, oavsett vart du bor.

Vilka står bakom www.matspar.se
Matspar.se är en oberoende tjänst som drivs av Matspar i Sverige AB. Tjänsten skapades för att vi själva såg ett problem i att veta hur mycket man betalade när man handlade mat på nätet. Förutom att hjälpa dig bygga din matkasse vill vi utbilda dig som konsument så att du enkelt kan göra det val som är bäst för dig när du handlar mat.
Vi prisjämför maten åt dig! - www.matspar.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.