Finansiering till företag och nystartade bolag

6
Lån till företag (www.lantillforetag.se) är en nystartad informationstjänst framförallt framtagen till småföretagare som söker kapital eller en finansieringslösning till sitt företag.

Hemsidan informerar om olika lånetyper och finansieringsmodeller för såväl etablerade som nystartade bolag och är ett bra sätt för den som söker kapital att finna information på och kunna hitta en finansieringslösning som passar. Man hittar självfallet även olika tjänster och finansbolag som kan erbjuda dessa finansieringslösningar.

Vårt uppdrag är att hjälpa företagaren att hitta rätt finansiering för rätt ändamål och samtidigt låta finansbolag och kreditmarknadsbolag få chansen att presentera sig för eventuella företagskunder.

Vi arbetar just nu med att ta fram en jämförelsetjänst där man kan jämföra räntor och villkor hos de bolag som finns registrerade hos oss.

Vill man veta mer om vår tjänst och om utvecklingen av den kan man följa vår blogg eller följa oss på Twitter! På hemsidan hittar du även kontaktuppgifter till oss.

Varmt välkommen till vår hemsida och tjänst!

Hemsida: www.lantillforetag.se
Twitter: https://twitter.com/lantillforetag
Blogg: www.lantillforetag.se/blogg
Fordon Finans Tidningen

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.