Enskild firma

ef

Enskild firma är en utförlig handbok för alla som har eller tänker starta enskild näringsverksamhet. Boken passar utmärkt även som handledning på redovisnings- och revisionsbyråer.

Har du koll på vilka avdrag du får göra i din verksamhet? Kan du utnyttja räntefördelningen? Vet du hur expansionsfonden fungerar? Hur hanterar man egna uttag?

Läs mer och beställ boken härABAktiebolag

Aktiebolag är en utförlig handbok där du hittar allt du behöver veta om skatt, ekonomi och juridik för både aktiebolaget och dig som ägare.

Boken är heltäckande och därför lämplig för alla som vill veta hur ett aktiebolag fungerar. Boken är skriven på ett begripligt språk och innehåller många praktiska exempel.

Läs mer och beställ boken härstarta driva egetStarta och Driva företag

Det här är boken för dig som driver eller tänker starta ett eget företag – oavsett företagsform. Boken tar upp många av sidorna om hur det är att vara egen företagare:

Den beskriver allt från starten med budget, finansiering, företagsform och a-kassa, till marknadsföringen, företagsekonomi och avtals- och köprätt. Och så mycker mer.

Läs mer och beställ boken härsäljbibelnSäljbibeln

Sveriges främste säljexpert, Rolf Laurelli, hjälper dig röja bort vanliga säljproblem och guidar dig steg för steg till snabbare och större framgångar i sin bok, ”Säljbibeln”.

Du får Sveriges bästa garanti när du köper boken.

Läs mer och beställ boken här345345 smarta sätt att skaffa nya kunder

Om du är intresserad av att få många fler kunder snabbare och enklare än vad du får idag - då kommer den här boken att bli din bästa vän.

Boken är skriven av Stefan Ekberg, Finalist i Årets Företagare i Stockholm 2012.

Läs mer och beställ boken här


Nyhet

Rätt serien 2013Ekonomipaket - Rätt serien

Bonniers Ekonomipaket innehåller de fyra böckerna Redovisa Rätt, Rätt Moms, Rätt Lön och Rätt Arbetsrätt och är uppslagsverken och handböckerna för alla som arbetar med redovisning, momsfrågor, arbetsrätt, personal- och lönefrågor.

Den finns även i en onlineversion

Läs mer och beställ

 

Fler nyheter hittar du här


1 kommentarer
Anthon
2014-10-17 07:45
Skulle vilja slå ett slag för Rivstart av Stefan Ekberg. En mycket lättläst bok som går igenom allt man behöver för att starta eget.
0
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.