Intäkter på hemsida

1
Hej, håller på att dra igång en hemsida och undrar på vilka sätt man kan få intäkter? Vi säljer ingenting utan räknar med att få intäkter via traffik. Reklam är det enda jag kan komma på och där undrar jag vilka typer av reklam det finns att sätta upp och vilka som genererar mest pengar?
3
1
Google Adsense, Bing's motsvarighet som jag inte kan komma på vad det heter och så självklart reklam från andra företag som betalar er direkt vilket betalar mest. Ni måste i princip sälja något, antingen via en e-postlista eller direktförsäljning. Ni kan göra en medlemsskapssajt med prenumerationsavgift, ni kan göra onlinekurser, ni kan ha ett välskött och eftertraktat forum som faktiskt hjälper folk bakom en månadsavgift... möjligheterna är många.
1
Hej, Kul att du vill testa att få intäkter via en hemsida. De vanligaste sättet är att skapa ett Google-konto och sedan ansluta din hemsida till GoogleAdsense. Sedan kan du göra egna annonser som du klistrar in på din hemsida. Du får betalt per klick. Det här är det lättaste sättet att tjäna pengar. Största potentialen finns dock i att du kopplar din hemsida till affiliate-program som Adtraction eller Tradedoubler. Där får du provision per såld vara eller tjänst. Det här är svårare och tar längre tid att tjäna pengar på. Exempel på en hobbysida som jag gjort där annonser är kopplade till är [url=http://aktietipsen.se/]www.aktietipsen.se[/url] här skriver jag om aktier som är ett intresse. Jag har sedan lagt in Google-annonser för att tjäna en extra slant. Lycka till!
40
Hej! Som de andra redan nämnt så kan du gå med i Google Adsense(även Bings eller någon annan sökmotors motsvarighet) och tjäna pengar på Reklam via det sättet. Du kan även gå med i något affiliate-program eller så kan du erbjuda personer/Företag att köpa Reklam direkt från din Hemsida.
ReklamEliten, Billig och Snabb reklam. Besök ReklamEliten här
1
[quote="Anders Karlsson" post=53681]Hej, Kul att du vill testa att få intäkter via en hemsida. De vanligaste sättet är att skapa ett Google-konto och sedan ansluta din hemsida till GoogleAdsense. Sedan kan du göra egna annonser som du klistrar in på din hemsida. Du får betalt per klick. Det här är det lättaste sättet att tjäna pengar. Största potentialen finns dock i att du kopplar din hemsida till affiliate-program som Adtraction eller Tradedoubler. Där får du provision per såld vara eller tjänst. Det här är svårare och tar längre tid att tjäna pengar på. Exempel på en hobbysida som jag gjort där annonser är kopplade till är [url=http://inredestips.se]http://inredestips.se/om-oss/[/url] här skriver jag om aktier som är ett intresse. Jag har sedan lagt in Google-annonser för att tjäna en extra slant. Lycka till![/quote] Tack för hjälpen!
5
Ett ytterligare alternativ är att erbjuda expertis inom ett visst område gratis, men med möjlighet för besökarna att köpa premium content. Ponera att du driver en blogg om sociala medier där du skriver utförliga guider och tips om hur dina besökare kan lyckas med sociala medier och social marknadsföring. Vid sidan om gratis-innehållet erbjuder du dina besöker att köpa en e-bok som du marknadsför som den kompletta guiden för att lyckas med social marknadsföring eller dylikt.
Student som driver e-handel inriktad på beer pong. Nischat, studentikost & kul!
Денис Репяшенко
!!!!!!!!good
Degni
För att utveckla vår verksamhet bestämde vi oss för att utveckla inte bara vår hemsida och reklam på den utan också en mobilapp. Vi använde dessa [url=https://artk.ai/services/]programvaruutveckling tjänster för Mobil[/url] för att utveckla den. Det var värt det. Folk laddar ner det här programmet, spenderar mycket tid där, beställer produkter som vi säljer.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.