Att importera och och sälja kosmetiska produkter via nätbutik.

1
Hej!

Kanske är det många fler som tog upp samma funderingar/ frågor här, då letade jag inte riktigt efter några svar.

Jag tänker på att importera kosmetiska produkter och släppa ut i svenska marknaden genom marketplaces( e-handel) liksom Sell-o, då ska man ha tillgång till alla nätbutiker i norden ( Fyndiq, Cdon, tradera ....mm.)

Man vet ju en hel del om Läkemedelsverkets och Tullverkets regler!

Vad är det för fördelar, nackdelar? Vad är som man behöver att tänka på och/eller ansluta sig till?

Finns det några här som har erfarenhet som kan hjälpa med synpunkter?

Kanske missade jag att ställa andra frågor, men vill gärna veta så mycket som möjligt!

Tack
1440
187
Problemet med sånt här är aldrig att importera grejer, utan problemet är att lyckas sälja dom. E-butiker ploppar ju upp hela tiden, och många tror att det bara är att slänga upp en hemsida, fixa ett avtal om dropshipping , och sen är det bara att sitta i soffan och vänta på pengarna. Kosmetika och skönhetsprodukter är den en stenhård konkurrens inom, och du måst kunna locka folk till just din hemsida. Du bör även ha ett stort kunnande, kunna anlita modeller och fotografera för att få en attraktiv hemsida där kunderna ser att man faktiskt lagt ner lite jobb. Så en hel del pengar till marknadsföring får man räkna med.
1
Det är onekligen att material för förlängning av ögonbryn håller på att bli populärt bland kvinnor. När du använder sådana förlängningar för första gången kan du vara rädd för att få onaturliga resultat eller allergiska reaktioner. Se till att använda beprövat material https://www.beautyworldsweden.se/fransar/ogonbryn och undvik onaturliga resultat eller allergiska reaktioner

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.