Faktureringsprogram och tidregistrering för tjänsteföretag?

1
Har dammsugit marknaden efter ett faktureringsprogram som är anpassat efter tjänste/konsultföretag.

Jag vill kunna registrera mina timmar på olika kunder och projekt och kunna skriva vid varje timantal vad jag har gjort de timmarna (typ reviderat dokument x).

Behöver även ett faktureringsprogram. Bokföringen lämnar jag bort.

De program jag hittat (provat ca 10 st) är tänkta för produktförsäljning, lager osv.

Snälla, någon som har tips????
355
1
Har lagt några varianter på [br]http://www.drivrutiner.net/program/kontor/bokforing.php[br]Här finns både opensource och ett par kommersiella program du kan använda gratis om du bara skall registrera en eller tre användare för tidrapport. En eller tre användare för bokföring.[br]Har du provat några av dessa? [br]Jag har planer på att lägga upp en achievo, hittar du på [br]http://www.achievo.org/product/features/[br]Skall bara hitta en lämplig plats till den först (har för många filer och domäner på de hostar jag använder just nu  :roll: )[br][br][br]
6
Hej, det låter som om [url=http://www.zervant.se]Zervant faktureringsprogram[/url] skulle kunna vara precis det ni söker (http://www.zervant.se). Tjänsten erbjuder tidrapportering för både projekt och kunder samt fakturering baserat på rapporterat arbete. Mvh. Mattias
3
Kolla in vår tjänst Jobbile http://jobbile.com Det är en tjänst som hjälper företagare att hålla koll på sina uppdrag. Tjänsten är utvecklad för personer som debiterar sina kunder per timme och jobbar utanför kontoret. Du bär med dig alla uppgifter i telefonen eller på läsplattan. Fördelen är att du kan registrera all din tid och kostnader var än du befinner dig och alla uppgifter sammanställs i ett fakturaunderlag Testa gärna vår gratis App som fungerar på Android telefoner Just nu söker vi testare så tjänsten är kostnadsfri!
2066
22
Ytterliggare ett förslag https://www.tictacmobile.com/ (Använder tidrapporteringen, men inte faktura-delen.)
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
1
En bra lösning är Billogram [url=https://billogram.com/faktureringsprogram]faktureringsprogram[/url]. Jag använder det för mitt tjänsteföretag och jag kan rekommendera det. Lycka till!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.