Efter pandemin börjar de fysiska konferenserna anordnas igen. Kanske är du sugen på att åka iväg utomlands och nätverka? Jag har samlat ihop sex konferenser som äger rum i Europa under hösten och vintern 2023:


Mind The Product
28-30 juni 2023, Hamburg / 20 oktober 2023, London

Mind The Product är världens största konferens inom produktledning med sin årliga flaggskeppskonferens i San Francisco och London som drar tusentals deltagare från hela världen, och en regional konferens i Hamburg.

Länk: Mind The Product


Oslo Business Forum
26-27 September, Oslo

I år handlar Oslo Business Forum om att äga förändringen och göra det till företagets superkraft. Intresserad? 3000 företagsledare kommer vara där och alla är personer som du skulle älska att ha i ditt nätverk. Ge dem (och oss) en chans att träffa DIG.

Länk: Oslo Business Forum 


Nordic Business Forum 2023
27-28 September, Helsingfors

Upplev ett oförglömligt evenemang och lyft dina ledarskapsförmågor på  vår prestigefyllda tvådagars företagskonferens.

Länk: 
Nordic Business Forum


Web Summit Lisbon
13-16 November 2023, Portugal

Web Summit kommer att samla över 70 000 personer och företag som omdefinierar techindustrin. I en tid av stor osäkerhet för många branscher och för världen i sig, samlar vi beslutsfattare, statschefer, grundare och VD:ar för teknikföretag och snabbväxande startups för att ställa en enkel fråga: vart ska vi härnäst?

Länk: Web Summit 


Slush
30 november - 1 december 2023, Helsingfors

Slush är en ideell organisation för startups, som samlar avancerad matchmaking, högst relevanta talare och är den största sammankomsten av venture capitalists på vår planet. 

Länk: Slush


NOAH conference
13-14 december 2023, Zurich

NOAH Zurich är en tvådagarskonferens som hostar framstående startups som presenterar för en publik av digitala investerare, familjekontor, företag och organisationer som arbetar med att driva samhällsnyttiga förändringar. Det främsta målet är att finansiera hållbara tekniklösningar och främja samarbete inom ekosystemet för naturligt kapital. 

Länk: NOAH conference

Eller varför inte göra resan till en workcation? Workcation – trenden som kombinerar det bästa med jobb och semester

0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.