Data som ger riktning

Statistik och analyser är hjärtslagen i framgångsrik marknadsföring. Med vår nya analys och statistiksida har du en enkel och kraftfull väg till att förstå dina kampanjer, målgrupper och resultat. Du får snabbt en djupgående inblick i hur dina kampanjer presterar, i realtid men också över tid.

Anpassad marknadsföring

Datainsikter är nyckeln till att skapa en mer skräddarsydd marknadsföringsstrategi. Med vår statistik- och analysfunktion kan du segmentera dina målgrupper baserat på beteende och preferenser. Det betyder att du kan leverera träffsäkra budskap som är relevanta och engagerande för varje kund, vilket ökar chansen för konverteringar och försäljning.

Optimera din strategi

Genom att analysera data över tid kan du identifiera trender och mönster som hjälper dig att optimera din strategi. Du kan se vad som fungerar och vad som kan förbättras. Detta innebär att du kontinuerligt kan finslipa din marknadsföringsstrategi för att maximera resultaten och på så sätt kan du snabbt se vad som bidrar till ökad eller försämrad försäljning.

Enkel att använda

Vi har utformat Rule Analytics för att vara så användarvänlig som möjligt, så att du enkelt kan navigera och tolka din data. Rules produktägare Filip Gerhamn, berättar att Rules utvecklarteam länge jobbat med att förenkla och förbättra hur kunder kan jobba med sin egen data i Rule. Vi vill att våra användare snabbt och enkelt ska kunna se trender, men lika effektivt kunna segmentera på vissa grupper av användare, för att nå bättre resultat i sin marknadsföring.

Så varför vänta?

Ta kontroll över din marknadsföring och försäljning med Rules nya funktion Rule Analytics. Det är dags att omvandla data till insikter och handlingar som kommer att driva din framgång. Få ett övertag på marknaden och ligg steget före. Skapa ditt gratiskonto i Rule idag och börja resan mot en mer effektiv och engagerande marknadsföring.

Upptäck Rule Analytics idag – skapa ett gratiskonto

0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.