Mall/blankett för arbetsorderAvvikelserapportering gör man för att dokumentera eventuella avvikelser i en verksamhet. En avvikelse kan som exempel bestå av olika slags fel som en anställd gör och till detta kopplar man en direkt konkretiserad åtgärdsplan för att åtgärda felet/bristen eller skapa förutsättningar för att problemet inte uppkommer igen. Man har avvikelserapportering för att effektivisera verksamheten samt att minnas de problem man har stött på, så att rätt resurser och åtgärder kan sättas in i rätt tid.

Man kan också se det som en slags tankeverksamhet kring de brister som finns hos personal/olika delar av företaget, där man delar upp beskrivning av problemet med beskrivning av åtgärder för att problemet/avvikelsen skall upphöra/ej uppstå igen.

Avvikelserapporter eller rapporter om fel/brister i en verksamhet, kan man använda inom alla branscher och alla yrkeskategorier, från tjänstemän såsom advokater, läkare och civilingenjörer till bygg och byggarbetare, slöjdlärare, industriarbetare och inom sjukvården.

Mall för avvikelserapportering är helt gratis.Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.

Taggar:

0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.