Drömmer du om att driva ett modeföretag? Nu har du chansen att ta över ett färdigutvecklat e-handelskoncept inom herrmode!

2
Till salu

Vi erbjuder nu möjligheten att förvärva ett komplett och etablerat e-handelskoncept som säljer herrmode med svensk design, från idé till färdig produkt inom EU. Vår unika produktlinje riktar sig till en medveten kundgrupp som värderar både stil och hållbarhet.

Företagshöjdpunkter
Miljövänliga produkter: Alla våra produkter är tillverkade med fokus på hållbarhet och miljövänlighet, vilket lockar modemedvetna och klimatmedvetna kunder.
Stark kundbas: Vi har en lojal kundkrets med många återkommande köpare, vilket har resulterat i stabil och bra försäljning.
Etablerat aktiebolag: Företaget är registrerat som ett aktiebolag, vilket ger en solid grund för framtida tillväxt och expansion.

Vad vi erbjuder
Vi är öppna för förhandlingar med seriösa köpare som delar vår passion för mode och är intresserade av att ta över och vidareutveckla vår e-butik. Vi välkomnar även potentiella köpare med erfarenhet inom e-handel och marknadsföring som kan bidra till att öka tillväxtpotentialen för vår verksamhet.
Försäljning av aktiebolaget: Köparen får hela företaget inklusive varulager, kunddatabas, webbplats och alla nödvändiga licenser och avtal.
Möjlighet till delägarskap:  Eftersom vi är upptagna med andra projekt och företag, har vi inte tid att driva detta bolag vidare. För den som har tid och engagemang att fortsätta utvecklingen av nya produkter, erbjuder vi möjligheten att bli delägare i företaget. Självklart kommer vi att finnas till hands för att stötta och erbjuda hjälp med design och leverantörsavtal.

Varför köpa detta företag?
Potential för tillväxt: Med en stark grund och en tydlig profil inom hållbart mode finns det stor potential att vidareutveckla och expandera produktutbudet.
Färdig plattform: Allt du behöver för att fortsätta verksamheten finns redan på plats – från leverantörskontakter till marknadsföringsstrategier. Vår e-butik är byggd på en robust e-handelsplattform som är enkel att hantera och anpassa efter behov.
Attraktiv marknad: Miljövänligt mode är en växande trend, och vårt företag är välpositionerat för att dra nytta av denna utveckling.


Varför säljer vi:
Vi började vårt företag som en sidoverksamhet, där vi designade och tillverkade produkter på ett miljövänligt sätt för våra dedikerade kunder inom en nischad marknad. Efter flera år inom branschen och på grund av tidsbegränsningar har vi nu tagit beslutet att sälja vår e-butik för att utforska nya affärsmöjligheter och fokusera på andra projekt. Vi är övertygade om att vår e-butik har stor potential under rätt ledning och är redo att överlåta den till en ny ägare som kan fortsätta att utveckla den till nya höjder.

---
Ta chansen att äga ett hållbart och växande företag inom herrmode – en unik möjlighet för den rätta entreprenören!  För mer information och för att diskutera affärsmöjligheter, vänligen kontakta oss.
 

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.