Ta in externa uppdrag i ditt företag.

29
1
Vi erbjuder externa uppdrag för ditt företag. Gör om ekonomiska svackor till toppar istället. Både långvariga och korta perioder.
822
51

Du behöver vara tydligare för att detta ska få vara kvar. Vad gäller det för uppdrag? Ersättning? 

 
29
1

Kundanpassade erbjudanden och betalning så vet inte vad jag skall svara dig....

 
822
51

Det säger ingenting. Har du några exempel? Vad för "Kundanpassade erbjudanden"?

 
29
1

ex 1) Det senaste var en flygskola som inte hade elever ( pga eleverna helt enkelt inte hade pengar i dessa tider ) Vi ordnade då ett uppdrag för deras "flygplan" att söka efter skogsbränder. Och flygskolan kunde erbjuda sina studerande elever kostnadsfria flytimmar under sommaren.

ex.2 Stadscentrumkrögare utan möjlighet betala fasta kostnaderna under "tysta" semesterveckorna. Vi ordnade uppdrag att utspisa 300 evenemangs-arbetare med frukost lunch middag i ett tält vid ett evenemang 

ex.3 Frisörslokal där alla arrende arbetarna släpade med hyrorna, ordnade vi uppdrag åt alla vid filminspelning med många statister.

ex4:  Större It-företag med i stort sett alla storkunderna släpande på sina betalningar, ordnade vi förskottsbetalt utbildningsuppdrag åt samtliga medarbetare åt ett gameingföretag.

 ex5. Mekanisk Verkstad med nyckel-personal pensioneringsproblem ordnade vi stororder där kunden ombesörjde all personal.

ex6. Lantbrukare med gödnings och utsädes problem ordnade vi maskinuppdrag åt  samt även egen arrendejord närbeläget uppdraget.

ex.7 Transportföretag med myndighetsproblem ordnade vi licenser o arbete åt i annat land.

ex8. Företagare dömd till fängelse ordnade vi uthyrning av allt företags inkråm åt under straffperioden.

ex9. Företagare deplattformerad av politiska orsaker ordnade vi fullt fungerande verksamhet och tillvaro åt i annat land.

ex.10 Företagarfamilj med ambition sälja pga pensionering där inga spekulanter fick låna i bank, ordnade vi ny köpare, kapital och kunder åt i annat land, där det nya landets regim betalade för hela flytten av verksamheten. Glädjande var att de Svenska kunderna också bidrog med stödbelopp för att sy ihop helheten och garantera fortsatta leveranser....kul att inte alla Svenskar är anti.företagssamhet bara för att Svenska makt eliten och etablissemanget är det.

1
Det som gör att färdiga bolag är eftertraktade är att det kommer med färdigt konto, F-skatt och allt. Många som vill köpa ett sånt är såna som inte själva kan få detta om de skulle söka själva.

Ekonomiskt är det lite svårt att både ha kakan och äta upp den.

Köper du ett bolag som gått med förlust så får du bara ta över dubbla summan förlust jämfört med vad du betalar. dvs betalar du 10 000 för bolaget så får du ta med dig in 20 000 i förluster..
29
1
Tror förlust avdrags begränsning ( Som ju inte är annat än en SKATT ) är enkom i Sverige förekommande eftersom det är en enorm broms och hämsko på teknisk utveckling ur flera aspekter. Fri handel med förluster kan enkelast, säkrast implementeras, om görs och sköts av Aukt. Revisorer. Men bäst för alla är naturligtvis om man istället när inom kort FIAT-valutorna och nuvarande konstitution kollapsar, inför en riktig Demokratisk författning, (Sådan där elit. politiker och Administration är tvingade att följa och skydda individens beslut, rättigheter och egendom, istället för att vara en korrupt förgripande cancer på dem) då i en sådan så är alla former av skatt olagliga då inte behövs i den typ av ekonoomiska system man har i riktiga demokratier.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.