Produktfotografering till oslagbara priser

23
Hej! Mitt namn är André och jag har nyligen startat en ny tjänst för produktfotografering - Studio1.se .

Tanken är att bli en bred aktör som snabbt och enkelt kan leverera produktfoto med hög kvalitet. Och försöka hålla marknadens lägsta pris. Vi kommer helt enkelt försöka skala bort det onödiga och fokusera på det viktiga.

Skulle gärna få er feedback på idén och på hemsidan! Om ni produktfotograferar, låter tjänsten intressant? Hur upplever ni hemsidan? 8) 😛

Här är länk till hemsidan: www.studio1.se
128
9
Ser ut som en väl genomtänkt och tydlig hemsida! Lägg till lite fler exempelbilder, kanske när produkten speglas i underlaget. (För det är inte alltid som man vill ha alla bilder frilagda.)
http://www.cupsupport.se | http://www.fullpott.se | http://www.kalmarsundsparken.se | http://www.domänstatus.se
27
Jag tycker nog som föregående. Kunde kanske vara bra med lite bakgrunder som matchar. Exempelvis juice med tropisk bakgrund o.s.v. Annars är det väl en bra hemsida. Kanske du skulle satsa lite på seo. När jag söker produktfotografering på google finns ni överhuvudtaget inte med i sökresultat. Är det för att ni är så nya eller har ni inte anmält sidan till google ännu? Jag ser ni registrerade domänen 2014-09-20
http://bredbandsbloggen.se -ge kritik på din internetleverantör, se vad andra tycker http://www.drivrutiner.net/program/kontor/bokforing.php - program och lösningar för bokföring
5
Hej André, Din hemsida ser jätte snyggt och lättanvänd ut, tycker jag. Jag gillar dessutom kvalitén på produktbilderna, proffsiga fotografier till låg pris. Lycka till!
[http://www.bygglovsfixarna.se] Teknikkonsultföretag inom byggbranschen som erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll.
10
1
Hej André! Jättesnyggt, enkelt, överskådligt, bra och trovärdiga referenser, fina bilder. Ett önskemål som jag har, som skulle göra det troligare att jag skulle anlita er, är att ni inte skulle vara så anonyma. Jag vill se bild och namn på er som fotar. Lycka till!
Anna Fällbom

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.