8 sätt hur du får ut mer av Företagande.se

91
8
Här är några tips hur du får mest ut av forumet och sajten. Det finns flera sätt att marknadsföra dig och ditt företag på. Sajten besöks av i snitt 7000 besökare/dag så potentialen är stor för den som vill få sitt företag att synas.

1. Först och främst, logga in regelbundet, var aktiv och hjälp andra i forumet genom att svara på det du har kunskap om. Varje gång du loggar in så dyker din profil upp på indexsidan.

2. Presentera ditt företag i forumet för andra medlemmar. Fördelen med detta förutom att andra medlemmar ser det, är att Google kommer att indexera inlägget. Så om möjligt, använd en rubrik med ord som du tror folk söker efter.

3. Uppdatera din profil med bild på dig eller logga till företaget. En del vill ha det personligt och använder ett ansikte, andra väljer loggan för att den ska få mer exponering. Du bör även skriva en text om dig och företaget och lägga till länk till din sajt. Välj intressen från listan för att fler ska hitta din profil.

4. Missa inte att välja den kommun där du är verksam i. Det ger större chans att andra medlemmar och besökare hittar ditt företag och du kommer även framöver att få erbjudanden och nyheter som rör just din kommun. Även om man söker kunder över hela Sverige så är det smart att rikta extra fokus på sitt närområde.

5. Du kan nu även lägga till Youtube-filmer så de syns på din profilsida. Antingen egen reklamfilm eller om du har andra filmer du vill lyfta fram och förknippa ditt med varumärke. Även detta hittar du under ”Ändra i profil”.

Exempel på hur det kan se ut.

6. Lägg till forumsignatur, även detta gör du uppe i menyn ”Ändra i profil”. Då syns denna signatur varje gång du gör ett inlägg här i forumet. Där ska du självklart även placera en länk till din sajt för att få mer trafik.

7. Publicera nyheter, debattartiklar och andra saker som rör företagarna i din kommun. Skicka ett mejl till mig patrik[at]foretagande.se om du vill veta mer.

8. Posta nyheter, erbjudande, föreläsningar och annat på anslagstavlan.

Är det något du saknar eller har tankar om? Svara på detta inlägget.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.