Starta webshop

7
2
Hej!

Jag funderar på att starta upp en webbshop och sälja inredning men som alla andra som aldrig gjort något liknande uppkommer såklart en del frågor. :crazy:

Kan man köpa in varor från tex Ebay och sälja i sin webbshop?

Tänkte börja med mindre kvantitier och därför fungerar Ebay bra men vart kan man annars hitta grossister?

Tänkte starta detta med min mamma, funderar på att starta upp två enskilda firmor och sen fakturera varandra, kan man göra så?
7
2
Hej! Att starta två enskilda firmor och fakturera varandra kommer att fungera bra så länge ni inte kommer behöva fakturera varandra väldigt mycket. Då blir det lite onödigt mycket bokföring. Se gärna till att skriva ett litet avtal om vad som förväntas av varandra så slipper ni bli osams:) om ni behöver hjälp med logotyp, visitkort eller liknande senare får ni gärna höra av er till mig så kan hjälpa till. mvh Isak
mvh Isak Jonsson Grafisk Designer http://Isakjonsson.se
5
magento - superenkelt
www.officemoose.com http://officemoose.com/contacts/ http://officemoose.com/kampanjer.html http://officemoose.com/kontor https://www.facebook.com/officemoose https://www.linkedin.com/company/office-moose [email protected]
64
10
Att ha två enskilda bolag och fakturera mellan är helt okej förutsatt att ni orkar med det med tanke på att det blir dubbelt jobb med bokföringen. Samtidigt är det skönt att ha två enskilda eftersom du då inte behöver fråga om lov vid eventuella inköp.
367
28
Köp från Ebay och Tradera pch sälj på Ebay och Tradera så slipper du ha egen shop och du når en kvarts miljard registrerade internetköpvana kundämnen dels med en gratis egen hemsida och samtidigt har du produktannonser där som kostar mindre än en korv med bröd på Statoil. Enklare och billigare kan det inte bli.
Redaktuellt
10
3
Hitta grossister på grossist.se. Finns mindre grossister som är spännande.
17
3
Hej, När det gäller heminredning så är jag rädd att frakt-kostnaden blir för hög om du endast köper enstaka varor via eBay/Tradera. Jag skulle istället rekommendera att du lägger en lite större order direkt från fabrik eller återförsäljare utomlands. Om du vill ha lite mer info om hur du kan importera från Kina så ta gärna en titt på min blogg.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.