Redovisning i SPCS 500

10
Har SPCS 500 och är ny på det här med redovisning. Omsätter endast några tusenlappar om året som det är idag men kommer troligen att under året att öka rätt så rejält i omsättning så måste få koll på det här med redovisningen i SPCS. Hittills har det gått bra att fylla i alla uppgifter efter manuell räkning.Kan någon förklara för mig på et lättförståligt sätt hur jag rent praktiskt gör från början till slut med en order jag får in vid bokföring i SPCS 500?Vore guld värt (bokstavligt talat)!
vh
Daniel Eriksson
Pikkenix.com | DVDklippet.nu | cellshop.se
72
1
Eftersom ingen svarat dig skall jag försöka. Du skriver in ett antal fakturor under dagen. Efter varje utskrift blir dom låsta så du inte kan skriva ut dom igen eller hur. [br]Vid dagens slut trycker du på utskrift, fakturor och sedan fakturajournal och överföring. Du kommer få en fråga om du vill skapa en verifikation på dagens fakturor. Du trycker ja och allt är klappat ock klart. Hoppas det räcker som förklaring. [br]SPCS är svårt i början. Tror jag fortfarande efter ett år bara använder en liten del.
10
Precis vad jag behöver, har lagt in fakturor, skrivit ut dem men har inte fått dem registrerade så att säga! [br]Kanoninformation, stöter jag på mer problem så hojtar jag till. Köpte mig en bok om SPCS idag oxå så hoppas att det ska klargöra de festa frågorna. [br] [br]Kom på en fråga. Om man driver en butik, ska varje kund bokföras för sig, säg att man har 1000 kunder på en dag, ska man då föra in 1000 inbetalningar? Låter inte riktigt sunt så antar att det inte är så.
vh
Daniel Eriksson
Pikkenix.com | DVDklippet.nu | cellshop.se
72
1
Nej du klumpar ihop hela dagens försäljning till en verifikation. Det var det jag försökte förklara. [br]Men om du har 1000 kunder per dag har du väl en kassa apparat istället för att skriva ut en kontantnota i SPCS till varje kund.
10
Var bara ett exempel, är långt ifrån 1000 kunder per dag. Men då vet jag iafall.
vh
Daniel Eriksson
Pikkenix.com | DVDklippet.nu | cellshop.se
3
jkkjkljkl
8-54568153

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.