Starta Internetcafé

4
Snart är all planering klar, frågan är vilken bolagsform jag ska välja och varför? Annat bra att tänka på i samband när jag förverkligar min dröm?
193
Välkommen hit![br][br]Den som startar ett tjänsteföretag kan normalt starta med enskild firma och sedan ombilda det till AB.[br][br]Men för dig som måste ha en lokal med X antal datorer - tveklöst AB - tycker jag i alla fall.[br][br]Läs mer om bolagsformer på www.bolagsverket.se och sätt dig in i vad det verkligen innebär för dig. Om det är en livsdröm, så skapa alla förutsättningar för dig själv att veta vad du ger dig in på. Fördelar med den ena bolagsformen kontra risker etc.[br][br]Sedan har vi återkommande trådar i detta ämne: alltifrån om man har rätt att ge sig själv en julklapp till att anställa personal.[br][br]Titta exempelvis på http://www.foretagande.se/forum/ekonomi/bokforing-skatter-och-foretagsformer.html[br][br]och trådarna[br]http://www.foretagande.se/component/option,com_smf/Itemid,10011/topic,3470.0/[br]http://www.foretagande.se/component/option,com_smf/Itemid,10011/topic,1164.0/[br][br]Lycka till!
450
Hur stora blir dina investeringar?
4
Vilket trevligt forum. Hur stor investeringen blir är svår att säga, rör sig mellan flera hundratusen beroende på hur många datorer och vad för datorer bl.a.
450
AB.[br][br]Med så stora investeringar tycker jag du ska anlita någon som är duktig på ekonomi för genomgång av din företagsidé. [br][br]Var kommer företaget finnas?

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.