Inköpsresor?

2
Jag har länge funderat på att starta eget. Nu ligger jag i startgropen för att kicka igång min butik. Jag har däremot inte bestämt mig för vad jag ska sälja. Ett par uppslag har jag (ett av dom är kläder), och jag undrar hur man ska gå tillväga för att hitta bra kontakter.

Att köpa in kläder från t ex Kina är ju populärt. Jag har också kikat lite på andra asiatiska länder, såsom Thailand. Är det nån som har erfarenhet när det gäller kvalitet och priser därifrån?

Andra tips tas emot med glädje.
1165
Et tips är att du väljer att sälja något som du har något så när hum om hur det fungerar. Det är väldigt jobbigt att sälja eller köpa något när man är den som vet minst i ett sällskap. [br][br]I Kina anordnas ständigt enorma mässor där mängder av fabrikanter av alla möjliga slag visar upp sina produkter för mängder av inköpare från olika delar av världen. Det är fullt normalt att man i en monter har dataprylar, nästa monter T-shirts, sedan t.ex. brödknivar. [br][br]Kinesiska handelskammaren på deras ambassad kan hjälpa dig med att upplysa om när och var dessa mässor äger rum. De brukar också kunna ge tips om en del andra källor för att hitta leverantörer.[br][br]Annars är ju alltid alibaba.com ett bra alternativ att leta tillverkare på.
450
Outdoorkläder, sportkläder mm. Då ska du åka till Fredrikshafen och deras outdoor mässa. [br]Där fann vi ett gäng mkt intressanta märken från ryssland, och mkt seriösa företag som säljer till alla länder i eu utom sverige nästan...[br][br]googla...fredrishafen outdoor messe tror jag funkar...
2360
37
Mitt i centrum av Riga vid järnvägsstationen finns det en enorm marknad. Tar du båten så har du några timmar på dig att titta runt då kan du ta spårvagn 7 från Ausekla iela (morgonstjärnegatan)  kostnad  50 centimer ca 8:- eller man har även paketresor dit.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.