Ta lån för att starta eget?

Anonym
Hej! Är ny här på forumet och skulle behöva lite tips angående att ta ett lån. Har planer på att starta eget på Malta då det är väldigt låg skatt där. Men för att komma upp till mitt kapital jag har tänkt så måste jag ta ett lån. Någon som bättre erfarenheter av företaget Ferratum? Enligt vad som sägs [color=#0000ff]här[/color]på Financer så ska de vara ett seriöst företag som har haft många nöjda kunder. Är annars jättetacksam för andra företag. Något som kanske har fungerat för dig bra?
367
28
Skatta i Sverige så kan du göra ränteavdrag på lånen.
Redaktuellt
AlexWallmann
Du bör vara försiktigt med att starta eget och arbetslöshet, gör du fel här så kan du förlora den ersättning du annars var berättigad till vid arbetslöshet.
3
Till att börja med skulle jag undvika att vända mig till snabblåneföretag. Vänd dig till något seriöst låneföretaget som t.ex. [url=https://www.icabanken.se/]Ica Banken[/url]. Ett annat alternativ att använda en låneförmedlare som samarbetar med flera banker (t.ex. [url=https://www.sambla.se/]Sambla[/url] arbetar med Ica bland annat). Skulle försöka hålla räntan så låg som möjligt om du har liten/ingen inkomst.
1442
187
[quote="AlexWallmann" post=57103]Du bör vara försiktigt med att starta eget och arbetslöshet, gör du fel här så kan du förlora den ersättning du annars var berättigad till vid arbetslöshet. Det bästa är därför att du tar kontakt med [url=http://www.pengaro.se/lan-utan-uc/][color=#0000ff]lån utan UC[/color][/url], Glöm inte att UC erbjuder en hel del stöd om du som arbetslös tänker starta eget[/quote] Vilka stöd erbjuder UC till arbetslösa som vill starta eget?
1442
187
[quote="Karlvonlinne" post=57105]Till att börja med skulle jag undvika att vända mig till snabblåneföretag. Vänd dig till något seriöst låneföretaget som t.ex. [url=https://www.icabanken.se/]Ica Banken[/url]. Ett annat alternativ att använda en låneförmedlare som samarbetar med flera banker (t.ex. [url=https://www.sambla.se/]Sambla[/url] arbetar med Ica bland annat). Skulle försöka hålla räntan så låg som möjligt om du har liten/ingen inkomst.[/quote] Vilken förhandlingsposition har man för att få låg ränta på ett lån, om man saknar inkomst?
4
Hur mycket behöver du låna och hur snabbt behöver du pengarna? Finns många bra långivare som du kan [url=https://www.econello.com/sv/lana-pengar-direkt/]låna pengar direkt[/url] av källan jag visa så ska Meddelandelån vara en favorit. Hoppas det är till hjälp! Annars hittar du bra information om företagslån också på samma sida :)
3
[quote="Ingvar Wogenius" post=57109][quote="Karlvonlinne" post=57105]Till att börja med skulle jag undvika att vända mig till snabblåneföretag. Vänd dig till något seriöst låneföretaget som t.ex. [url=https://www.icabanken.se/]Ica Banken[/url]. Ett annat alternativ att använda en låneförmedlare som samarbetar med flera banker (t.ex. [url=https://www.sambla.se/]Sambla[/url] arbetar med Ica bland annat). Skulle försöka hålla räntan så låg som möjligt om du har liten/ingen inkomst.[/quote] Vilken förhandlingsposition har man för att få låg ränta på ett lån, om man saknar inkomst?[/quote] Absolut inget jag uppmuntrar, men min erfarenhet är att banker nöjer sig med om din inkomst du anger är samma som som vad du taxerat föregående år, finns ingen anledning att ana ugglor i mossen då. Inte moraliskt, men absolut möjligt..
4
[quote="Ingvar Wogenius" post=57109][quote="Karlvonlinne" post=57105]Till att börja med skulle jag undvika att vända mig till snabblåneföretag. Vänd dig till något seriöst låneföretaget som t.ex. [url=https://www.icabanken.se/]Ica Banken[/url]. Ett annat alternativ att använda en låneförmedlare som samarbetar med flera banker (t.ex. [url=https://www.sambla.se/]Sambla[/url] arbetar med Ica bland annat). Skulle försöka hålla räntan så låg som möjligt om du har liten/ingen inkomst.[/quote] Vilken förhandlingsposition har man för att få låg ränta på ett lån, om man saknar inkomst?[/quote] Med tanke på hur mycket blanco-lån alla wt i lyxfällen får ta, så lär det väl knappast vara några problem att låna till detta, pissränta dock. Annars får du väl locka och övertala någon som har pengar och tror på din verksamhet, få personen att investera. Om det nu är en så bra ide du har så lär det väl knappast vara svårt att hitta folk som vill åka med i "båten".
1
God dag, Letar du snabbt efter ett lån? Vill du reglera dina räkningar och köpa fastighet (investeringslån) / bygglån? Jag kan garantera dig lånetillstånd dygnet runt Vi är ett värdepappersföretag i världsklass som erbjuder alla typer av finansiella tjänster med flexibla återbetalningsvillkor och ett snabbt stängningsschema. Kontakta oss via e-post för mer information. E-post- [email protected] Tack.
3
ta lån när företaget går bra.
2
Hej alla Är du säker på att det är så här det fungerar?

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.