Jag vill starta Snusföretag - frågor

0
Hej,

detta är mitt första inlägg här, ber om ursäkt om det inte är rätt kategori.Jag vill starta ett snus företag och sälja med mitt egna märke. Det är en twist på vanlig snus och finns inte idag på marknaden så vill inte gå in på för mycket detaljer. Den hade även kunnat göras som tobaksfri.Jag undrar vad som krävs för att en privatperson ska få starta ett företag och få sälja Snus/nicotine pouches (som lyft) och hur man går tillväga.

Är det svårt att hitta en fabrik som kan tillverka dosa och snuset?

Tror ni det blir dyrt att komma igång?Tack till er som svararMvh
2
Jobbigt att ingen svarar
822
29
Det är frågor som inte är jätte enkla att svara på. Men här är några länkar som kanske kan hjälpa till:

Snustillverkning – Lagar, regler & gränsvärden

Detta gäller om du vill tillverka och sälja snus
2
Kul ide, 

Jag skulle börja med att kontakta de snus fabrikerna som finns i Sverige, stor chans att en del är villiga att tillverka med ditt märke.

Om de erbjuder OEM tillverkning, dvs tillverkning med eget varumärke och kan skapa det du önskar bör du räkna med ganska stora minimum order per produkt.  

Annars är ju ett alterantiv att starta en egen snusfabrik men det lär vara mycket mer komplicerat och kräver en större budget.  [url=https://www.swedishmatch.se/snusakademin/snustillverkning/]Swedish match om snustillverkning[/url] [url]https://www.swedishmatch.se/snusakademin/snustillverkning/[/url]

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.