Startsida

Hasan Fransson

Sökmotorkonsult och Google Ads specialist på Raqs SEO-byrå i Stockholm
Hasan Fransson heter jag och tillsammans med min fru Sofia driver jag Raqs SEO-byrå i Stockholm.
Vi hjälper företag att få fler kunder med hjälp av sökoptimering, annonsering på Google och nya hemsidor.

Är enligt säkra uppgifter världens smartaste man och ibland anser dessa källor att jag även är världens snyggaste man. Tänk vad kul man kan ha när man har lite tid över.

På Raqs SEO-byrå jobbar vi efter devisen att vi ska lära våra kunder vad vi gjort och hur sökoptimering fungerar. Därför har vi inga långa bindningstider eller krångliga avtal med oändligt finstilt. Våra kunder stannar för att de tycker att vi gör ett bra jobb och rekommenderar oss vidare till sina nätverk för att de är nöjda.

Allt vi gör sker inhouse och behöver vi ta in extern kompetens sker det med godkännande från beställare. I vårt nätverk har vi designers, fotografer och kodare som kan göra speciallösningar. Men väldigt få SEO-uppdrag kräver speciallösningar då vi jobbar i Squarespace som är ett enkelt verktyg för hemsidor som gör att du kan ranka högt snabbt.

Sagt om mig, Hasan Fransson. Av kunder, vänner och andra snälla människor.
" Hasan är en oerhört kommunikativ man som är riktigt vass på det han gör. Enligt uppgift är han bäst i Sverige på SEO, och jag har aldrig fått några anledningar att tvivla på den uppgiften. Det jag har sett och upplevt av Hasans arbete kan bara tyda på en svårartad kompetens inom de områden han är verksam.
Är du ute efter hjälp när det gäller SEO, hemsidor och digital marknadsföring är Hasan Fransson ett givet val. Mina absolut varmaste rekommendationer"

" Lyckas Hasan Fransson få till att via Google hamna i topp på "världens snyggaste man" och "sveriges smartaste" så kan man hjälpa ert företag att nå nya höjder inom SEO."

Hör av dig om du vill ta en lunch eller kaffe på vårt slott i Stockholm där vi sitter på dagarna.

Ha en underbar dag.

/Hasan Fransson

Aktivitet

  • Antal foruminlägg: 5 st
  • Antal artiklar: 0 st
  • Antal forum-tack: 0 st
  • Antal gilla: 2 st
  • Följer 0 st
  • Följs av 0 st
Badges

Följer

Följs av

Forumaktivitet

Billig snygg webshop? Köpa?

av Niclas i E-handel

För för 4 månader sedan

hubspot + wordpress = bra?

av Walter i E-handel

För för 4 månader sedan

Artiklar av Hasan Fransson

Användaren har inte skrivit några artiklar ännu.