Hamna högst på Google - guide till SEO och Ads

5
Hej företagarvänner.
Min fru Sofia har skrivit en utomordentligt bra guide till hur du lyckas hamna högst på Google 2021. Både genom det organiska söket, SEO, och genom betalda annonser, Google Ads.

Vi älskar att dela med oss av våra kunskaper inom Google.
Hoppas du hittar något som du finner intressant och kan använda dig av.

https://raqs.nu/hemsidebloggen/synas-hogt-pa-google

/Hasan Fransson
Världens smartaste man & driver Raqs SEO-byrå
102
1
Ser mer ut som en reklam-guide för era tjänster, hur lär jag mig att hamna högst upp utan era tjänster, guiden är väldigt "fattigt" skriven, och inte mycket information där, om jag inte köper era tjänster.
5
Hej Startify. Vi har många verktyg och guider som du kan använda utan att köpa våra SEO-tjänster. SEO utförs bäst om den som äger sidan gör merparten av jobbet och låter en extern part leda dig i rätt riktning. Vill du få en snabb överblick över hur din hemsida presterar kan du göra en gratis teknisk SEO-analys via vår hemsida och få rapporten gratis per mail. [url]https://raqs.nu/seo-sokmotoroptimering/seo-analys[/url] Vill du lära dig mer och utföra optimeringen på egen hand kan du köpa vår interaktiva guide SEO-trappan för 800:- kr. Den innehåller oerhört mycket matnyttig information och tips för hur du ska jobba med sökoptimering. [url]https://raqs.nu/seotrappan[/url] Vill du ha tips på gratis SEO-verktyg du kan använda har vi skrivit en guide här. [url]https://raqs.nu/hemsidebloggen/gratis-seo-verkyg-onpage-seo[/url] Hoppas du finner något av värde i ovan förslag. Hasan
Världens smartaste man & driver Raqs SEO-byrå
102
1
Tack Hasan, du är världens smartaste man juh .. ;-)
16
Yepp, eller hur? Det är smart att berätta för en för en professionell webbyrå hur man gör SEO... 😂👍 Mhv.
Kvalitet är bättre än kvantiet. | Mitt bolag: https;//takemarket.se
102
1
[quote="Daniel Sundbeck" post=42689]Yepp, eller hur? Det är smart att berätta för en för en professionell webbyrå hur man gör SEO... 😂👍[/quote] Positiv feedback är aldrig fel, lyft andra, så lyfter du dig själv mentalt .. ;-) Vet väl du om nån, inom sälj.
16
[quote]Positiv feedback är aldrig fel, lyft andra, så lyfter du dig själv mentalt .. ;-) Vet väl du om nån, inom sälj.[/quote] All feedback är bra som utgångspunkt, även den negativa feedback'en som är kanske inte alltid är så trevlig att höra. Men åt andra sidan är kanske också den bästa, eftersom du då har god möjlighet att göra åt det och förbättra det/dig. Mvh.
Kvalitet är bättre än kvantiet. | Mitt bolag: https;//takemarket.se
5
Hej igen. Alla behöver tips och feedback ibland. Även webbyråer... Nu finns det en ny guide för vad som bör finnas på en hemsida hos alla företag. Har du missat någon del bör du ta dig en titt på din sida och uppdatera den. Lycka till. [url]https://raqs.nu/hemsidebloggen/sidor-och-funktioner-du-maste-ha-pa-din-hemsida[/url]
Världens smartaste man & driver Raqs SEO-byrå
1

Tjena, tycker att många är experter på SEO numera, speciellt unga folk som växer upp nuförtiden. SEO är inte längre en magisk konst, många ungdomar kan det med H1, H2, title osv.

Kan tillägga att kolla in hemsidor som sysslar med spons. marknadsf. för att se hur de gjort.

 

Exempel är Bäst-Test.se - Bäst produkter, jämförelse och recensioner

Eller pc för alla

Hoppas det hjälper. Bra läsning annars!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.