MrBeast, eller Jimmy Donaldson som han egentligen heter, är 24 år och född i Wichita, Kansas. Han är en amerikansk Youtuber, entreprenör och filantrop och med sina 134 miljoner följare på Youtube är han fjärde störst i världen.

I en intervju med podcastern Joe Rogan kommer man Mrbeast in på skinnet och förstår varför han är så framgångsrik och populär. Han är inte bara en helyllekille, han gillar verkligen att ge.

Han förstår att ge är att få.

Alla pengar som kommer in, främst från reklamintäkter, går direkt vidare in i nya projekt och idéer. Utöver det skänker han miljontals kronor till välgörenhet och anordnar tävlingar med stora prisbelopp till hans följare och fans, vilket gör det extra spännande att titta på hans filmer.

Drivkraften för MrBeast är att hela tiden försöka få varje inlägg att bli viralt, det vill säga att det sprider sig på internet bortom skaparens kontroll. Och tillsammans med hans team är de riktigt bra på detta. Inte sällan får hans avsnitt 100 miljoner tittare.

Här är ett av hans senaste inlägg där han hjälpte 1000 personer med ögonoperationer. Det är minst sagt rörande att kolla på.


Här är några till av hans mest omtyckta kreationer:

Squidgame in real life


Last to leave the circle wins 500 000 usd


I Spent 50 Hours In Solitary Confinement


Filantropen

Hela hans filosofi handlar om att ge tillbaka. Han ger till sina följare, fans och människor som är i behov av hjälp. Kanalen Beast Philanthropy som han startade 2020, där går allt till välgörenhet.

Fler av hans välgörenhetsprojekt innefattar plantering av träd, rengöring av världens hav, hjälpa fattiga och hemlösa med mat och betala operationer för sjuka som inte har råd.

Inte helt oväntat visar undersökningar att Jimmy Donaldson är en av de mest omtyckta personerna på Youtube.

När barnens skärmtid går till MrBeast, ja då är det helt ok.

Här är hans kanal.


0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.