Nu har många av oss haft en välbehövlig semester som kanske gjort att vi gått från att vara uppe i varv till att vara avkopplade. En härlig känsla som vi vill behålla även efter semestern.

Semester gör ofta att vi inser hur skönt det är när vi inte har en massa krav på oss utan tar en sak i taget och njuter av stunden.

Tankar!

Hur skall vi förbättra våra liv, börja röra på oss, äta rätt, stressa mindre och få mer energi börjar lätt gro under semesterperioder

Goda råd ….!

Har du fått nog av alla goda råd, hur du skall göra för att lyckas. Du har säkert märkt att de inte alltid fungerar, de är antingen för kortsiktiga eller för krångliga.
Känn dig inte ensam det är något vi alla råkar ut för.

Det vi behöver är handfasta och enkla råd som vi är bekväma med och som samtidigt är en viss utmaning för oss.

- Välj de förändringar som fungerar och passar just dig!

Handfasta!

Bestäm dig för vad du vill uppnå, fundera på om det är realistiskt under den period du ser framför dig. Var tydlig mot dig själv och vad du skall uppnå och planera, in det i din kalender.

- Skriv in vad du skall göra och när, följ upp och bocka av.

Enkla!

För att du skall lyckas så är det viktigt att dina mål är enkla att leva efter. Blir det för krångligt är risken stor att du hoppar över några dagar och sedan känner att det inte fungerade.

- Gör det så enkelt som möjligt.

Upprepning!

För varje förändring, god vana du lägger till och genomför kommer du närmare ditt mål, din motivation ökar och resultatet förbättras.
Om du målmedvetet och dagligen under en längre period upprepar dina goda vanor så är du med all säkerhet på väg mot bättre hälsa och mer energi.
 
- Ta ett steg i taget.

Njut!

Kom ihåg att njuta när det har gått bra, det kommer ge dig energi framåt.
Målet blir betydligt lättare och mer stimulerande att nå.

- Ge dig själv beröm för att du har följt din plan.
  Det är en känsla som du med glädje kan bära med dig och som ger dig ny energi.

Taggar:

0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.