Del 1 är här. Vi lever i en värld som kan symbolisera ett hav av rörelse och då ingenting står stilla är att leva livet att ständigt befinna dig ute till havs. Ibland är vågorna stora och det känns kanske till tider som att de ska slita vår arma båt i stycken. Ibland är det stiltje och känns nästan tråkigt. Men inget hav står någonsin stilla och nere i djupet gömmer sig den mänskliga potentialen.

Söker du inte din potential kommer du antagligen inte att upptäcka den heller. Att hitta mer av sin potential är som att åka ut på böljan och kasta i nätet dag efter dag. Kanske är det stilla ett tag men slutligen få upp en stor fisk.

Det är detsamma som att kasta en sten i en sjö. Då krusas ytan och det skapas ringar på vattnet. Till trots för att du inte kan se det så når dessa vibrationer kustlinjen runt hela sjön. Bara för att vi inte klarar av att se denna påverkan betyder det inte att den inte existerar. När du lägger din energi på att hitta mer av din potential ger även det ringar på vattnet – och det påverkar allt i din väg.

Jag arbetar med en stor del klienter som är väldigt känsliga, det är en fin ledaregenskap varenda god ledare bär med sig. Många av dem känner dessa osynliga påverkningar, dessa ringar på vattnet - så det är inte längre något tvivel om att många av oss kan registrera det osynliga.

Tokeri säger en del, självklart säger andra men det är dem med ett öppet sinne som klarar av att använda mer av sin inre potential. Däri ligger en stor del av vår potential och den upptäcks av dem som vågar se bortom det osedda. Där ingen kan se den men snarare uppleva den. Däri ligger skapande kraften och möjligheten att kreera det vi verkligen önskar – inte i den begränsande fysiska världen vi ser var dag. Du kan hitta den du också – med ett öppet sinne och en nyfikenhet för vem du är och vad du kan.

Övning

För att hitta mer av din inre potential rekommenderar jag dig att öppna ditt sinne och våga drömma om det du önskar dig. Drömmar ger oss glädje, näring och fokus på det du vill. Fokus gör dina tankar mer potenta och kraftfulla.

Var nyfiken på vem du verkligen är – bortom alla inlärda mönster och begränsningar. Fråga dig själv varje dag hur du kan använda mer av din egen potential och håll ditt fokus här.

Skriv ner din starkaste dröm. Plocka fram den i ditt sinne varje dag och känn på den. Låt den få ta plats i ditt liv. Släpp fram den och våga älska den – det är då den kommer till dig.

Lycka till!

Taggar:

0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.