Vem kan hjälpa oss med hemsida?

367
28
Vem kan hjälpa oss "med det tekniska"
Vi hanterar marknadsstrategi och kommunikation
i en investment-grupp som f.n. lanserar ett
antal Startups.
Vi behöver hjälp med att bygga webplatser
för i första hand två av våra företag
.
Vi levererar
detaljerade skisser, bilder och komplett
content/textmaterial

Du bygger sidan
och ser till att den fungerar.

Kontakta mig om du tycker att det här
är något som passar dig.
M.V.H.
Imre R
www.redaktuellt.se
Redaktuellt
1
Hej! Vi hjälper dig gärna att bygga en hemsida, lägga upp den och tar även hand om uppdateringar. Se gärna www.byra24.se för mer information. Vi ser fram emot att höra från dig. Hälsningar Linda/Byrå24
18
1
Hej, Jag är en erfaren webbdesigner med inriktning på stilrena snygga webbsidor enligt webbstandard, som fungerar på alla enheter från smartphones och upp till stora skärmar. Ta gärna en titt på min portfolio och hör av er vid intresse! [url=http://kraner.se]kraner.se[/url]
11
Hej Imre, Har du hittat någon som kunde hjälpa dig? Vi på Samtis Studio har lång erfarenhet av webbdesign. Ta gärna en titt på vår hemsida och vår presentation. www.samtis-studio.com https://www.dropbox.com/s/8jia3fiq61iqurg/Click%20ppt3.ppsm?dl=0 https://vimeo.com/159096159 Och har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att höra av dig till mig. Vänliga hälsningar, Gisela Karlsson Samtis Studio [email protected]
Vänliga hälsningar,
Gisela Karlsson
Samtis Studio
[email protected]
www.samtis-studio.com
http://www.k-yachtingworld.com
2
Om ni fortfarande behöver hjälp eller om det är någon annan som behöver hjälp med en hemsida, så hjälper jag gärna till. http://www.seoka.se/ny-saljande-hemsida/ Med vänlig hälsning, Petteri
www.seoka.se
54
Supergammal tråd men lika bra att slänga in sitt bidra med ;) https://www.jenklermedia.se/ Bara att höra av er så kan vi se hur löser era behov bäst :)
Jenkler IT AB - 073-731 76 64 - www.jenkler.se
4
Gammal tråd men för er som vill ha en hemsida så kan jag starkt rekommendera https://weoptimizeltd.com/. Det är ett gäng svenskar som har kontakter med webbyråer i utlandet som gör det möjligt att sälja hemsidor till lägre priser Dem har b.la byggt en hemsida till min vän som har sidan https://www.econello.com/sv/. Hoppas det är till hjälp!
54
Kan vara värt att nämna att man får alltid det man betalar för. "Lägre priser". Min erfarenhet av detta har ofta visat att det är dyrare pga kommunikation och support i 9 fall av 10. Endast svenska utvecklare i min byrå med fokus på kvalitet :)
Jenkler IT AB - 073-731 76 64 - www.jenkler.se
Anonym
Mikael, det är rent skitsnack, de finns procentuellt lika många kassa/värdelösa utvecklare i Sverige som det finns utomlands, så att nämna att man får vad man betalar för stämmer inte .. varför får så många större Indiska företag komma in på den Svenska marknaden i den fina konsultvärlden? För att dem kan leverera kvalitet ihop med en lägre kostnad. Tittar man på din byrå´s båda hemsidor ser man vilken kvalitet dina Svenska utvecklare visar upp, skärpning .. kasta inte sten i glashus ..
54
Hej Anonym! Observera att jag sa att "Min erfarenhet av detta". Tacksam ifall du inte går mot attack personligt, speciellt när du är Anonym! Vad du tycker om våra saker har du full rätt till. men du är åt andra sidan inte min kund så det gör inte så mycket för min del! Du får gärna visa något som du tycker är snyggt om du vill :) [b]Då försöker jag igen[/b] OK, man kanske inte alltid får det man betalar för, men ofta så får man något bättre när det finns en högre budget. Har även varit med om att reda ut många out-sourcing fall som har slutat illa. Så detta är ENDAST min erfarenhet. Jag vill bara att folk ska tänka själv. Vill man sedan testa något som låter bra och billigt så ska man självklart göra detta. och JA, självklart så finns det folk som är duktiga utomlands. Om man har "billigt" som fokus så kan det strula till sig lite. Men inte alltid. en sak till, observera att alla utländska utvecklare inte är billiga. Det var det billiga jag störde mig på inte att det var utländska utvecklare. Hade man skrivit att man använder utländska utvecklare som är bra så hade jag aldrig reagerat på detta. Samma sak ifall man hade skrivit (Välj mig för jag gör billiga hemsidor). Det klangar inte så fint. Men kanske bara jag som tycker detta hehe Vi kan enas om att vi inte tycker samma sak, sorry att jag skrev alltid. Borde ha skrivit ofta istället ;)
Jenkler IT AB - 073-731 76 64 - www.jenkler.se
102
10
Man ska också komma ihåg att Sverige är ett av världens dyraste länder rent generellt så att hitta billigare arbetskraft utomlands är inte jättesvårt. Räcker gott och väl att titta på våra EU- grannar så kan prisklassen sjunka markant. Själv har jag inga fördomar om vare sig det ena eller andra när det gäller att bygga hemsidor, min kunskap och mitt intresse är för lågt. Däremot vet jag att det finns många i Sverige som både är duktiga och mindre duktiga. En hemsida jag har bokmärkt för att den är snygg är denna: https://mobilunity.com/ Det är ett ukrainskt företag som kontaktade mig för att bygga digitala sidor och deras sida är både häftig och lättdriven - något jag fascineras över. Den ser riktigt bra ut enligt mig på datorskärm, mindre bra på telefon eller platta. Så titta på PC :)
54
Tjena Daniel! Det har du helt klart rätt i. Jag har väl bara haft lite otur när jag har försökt out-sourca förut + man har hört mycket och fixat en del. Man kanske blir lite färgad då. Något jag även tänkte på är att många säger att de är billiga eller att de har lägre priser. Dock så känns det lite skumt i relation till vad. Alla kan säga att de är billiga samt bra. Allt är ju relativt ;) Vad är billigt, 2000kr för en e-handel eller kanske 30 000. Allt handlar ju lite om sunt förnuft. Jag har bara upplevt att de flesta som marknadsför sig som billigt, gratis, bättre pris osv oftast har sunkiga produkter. Ett exempel är bolag som säger att de är skitbilliga och sedan visa upp sin bästa site för 50 k, sedan när kunden ringer och vill ha denna webbsida för en billigt peng så kostar den ändå 50k. Så åter igen vad är billigt haha Folk måste ju få betalt för sitt arbete man lägger tycker jag. Sedan är det upp till kunden att välja lev. Som kund vill man ofta ha någon som har lite garantier och finns kvar för hjälp. Finns många som kör med runt hörnet garanti vilket inte är så kul. Oavsett så är det rätt spännande detta med prissättning och kundnytta :) Själv så säljer jag in mig som helhetsleverantör så att kunden bara behöver 1 lev att prata med. Skulle aldrig skriva, välj mig för jag är billig eftersom det finns alltid någon som har ett bättre pris, så det är ett politiskt löfte = (Tomt)
Jenkler IT AB - 073-731 76 64 - www.jenkler.se
Anonym
Såklart folk ska ha betalt för vad dem gör, men det är självklart att det blir billigt om man köper en lösning från till exempel Ukraina eller Polen då dem har ruskigt mycket lägre löner för sina seniora konsulter och blir inte ett dugg sämre utfört för det. Jämför inte "billiga" wannabe konsulter i Sverige med billiga utländska konsulter som har lika lång erfarenhet som dig ( förmodar att du vill kalla dig senior konsult). Folk med förutfattade meningar över utländska "billiga" konsulter vet inte vad dem pratar om eller så har dem haft otur att ta över jobb från wannabe konsulter utomlands, för ja, givetvis finns dem där med liksom i Sverige på forum och andra annons kanaler dör kunder finns.
367
28
Ursäkta att jag lägger mig i-- men eftersom jag är skyldig till tråden som startade 2015 så kan jag inte undvika att komma med några reflektioner; Här i landet- precis som överallt annars kryllar det av folk som gör dåliga hemsidor och usla e-handels-sidor. och en del framgångsrika. Ingen vill lägga ut pengar utan att veta om man kommer att tjäna pengar eller vad man nu förväntat sig av att anlita en webbutvecklare [color=#0000ff]För valet av leverantör gäller alltid:[/color] [ul] [li]Anlita bara leverantör som kan visa nöjda kunder.[/li] [li]Begär referenser.[/li] [/ul]. Har han redan kunder i samma bransch som du är, rentav konkurrenter, dra öronen åt dig. [color=#0000ff]Söker du uppdrag men inte har några referenser ännu[/color] men som med all rätt tror dig om att kunna göra nytta: [color=#0000ff]Sälj mot PPO[/color]. Pay Per Order. d.v.s. gör du en e-butik så får du betalt per order om det går bra. "no sales no fee" Är du duktig blir alla lyckliga.
Redaktuellt
54
Hej Anonym! Självklart är det så! Men som jag nämnde så handlar detta mest om folk som marknadsför sig på ett sätt som försöker fånga folk med billighet och rabatter :) Och, ja som du sa. Jag har haft mycket otur med out-sourcing och även andra kollegor i branchen. Skojare finns det överallt ;)
Jenkler IT AB - 073-731 76 64 - www.jenkler.se
54
Hej Imre! Kul att se att du är kvar sedan 2015 ;) En tråd som håller sig med tiden! - Att begära referenser / omdömen är lite A och O. Men det går även lätt att kolla upp om ett företag är vettigt genom att använda lite google och alla bolag. Sedan skulle jag även rekommendera att ringa runt för bästa känslan får man av någon när man tar ett snack över telefon eller träffas. - Spännande, vet inte om jag har tänkt så mycket på konkurrenter i det avseendet. Jag samarbetar idag men konkurrenter och hjälper dem med tex virusborttagning samt mer avancerad felsökning och utveckling. Så om man ser det från deras sida så anlitar de någon som kan ta kunden från dem. Men det handlar klart om heder. Om någon kommer till mig med deras kunder så skulle jag aldrig försöka ta den från dem. Man tjänar på att hjälpas åt och tar man 1 kund så är man körd för ryktet sprider sig att man är en ful fisk. Allt handlar här om att våga lita samt känna av om företaget man pratar med är seriöst. Självklart så har man råkat ut för att någon har försökt sno en kund, men oftast så tycker jag att det funkar riktigt bra. Man får ge varje person 1 chans :) - PPO är ju ett smart sätt att sälja in sig på men det kanske inte passar alla. tex om kunden har en ide som man inte riktigt 100% tror på. Då måste man göra en bedömning om det någonsin kommer ge utdelning. Men känner man att produkten är bra så varför inte. Man kan alltid göra ett samarbete. Om du har lust att svara! Fick du någon som byggde sidan åt dig eller fick du bygga den själv? Vad blev det för utvecklare? Vart det out-sourcing eller någon från Sverige. Hur mycket fick du betala och är du nöjd! Ser att du använder dig av http://www.n.nu/ när du har en domän. Jag skulle gissa att du byggt siten själv eftersom du inte hittade någon som du kände dig nöjd med. Ber om ursäkt ifall jag har fel.
Jenkler IT AB - 073-731 76 64 - www.jenkler.se
367
28
-Ja Mikael- Jag har gjort min sida själv på n.nu`s underlag. Jag har den bara som presentation och säljbrev eftersom ev prospect kollar direkt efter man haft kontakt med dem. Projektet fr 2015 var ett konsortium som ville starta ett antal olika e-handelsföretag men som rann ut i sanden under planeringens gång.
Redaktuellt

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.