Jobba Hemifrån!! Tjäna upp till 2000-5000 kr/dag

5
Vill du få valuta för din tid när du jobbar? I så fall är du rätt person vi söker, vi erbjuder 2000-5000 kr/dag för rätt person, PM.a för mer information
67
7
Är det inte bättre att ni berättar liiiite mer vad det gälle eller vad är kriterierna för rätt person så ni inte får massa onödiga pm. För vem skulle inte vilja tjäna 2000 - 5000 kr per dag?
2
Vad rör det sig om?
FRISK DISK www.friskdisk.se
338
26
Det låter som någon form av MLM eller pyramidspel. Typiskt för dessa är att man kan tjäna bra med pengar men att de aldrig kan tala om vad det rör sig om. Enligt de själva med risk för att man inte kan förstå om man inte har sett vad det gäller. Maskinen lär inte heller svara på frågorna ni ställer och om han gör så kommer någon otydlig förklaring eller att ni ska sköta det utanför forumet där ingen annan kan ifrågasätta det hela. Så en varning vill jag lyfta fram så länge maskinen inte ger ett seriöst svar och en förklaring vad det verkligen handlar om.
367
48
250 kr/tim. till 625/tim. är väl det minsta man måste få in för att kunna betala skatter och få över till en anständig inkomst. Vare sig man jobbar hemma eller borta. Janeos analys är klockren. Är det ett annonsinlägg som inte ens kan beskriva vad det handlar om så är ljusskyggheten så påfallande att inlägget egentligen bör raderas.
Redaktuellt

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.