Söker sponsring till facebooktävling

4
Hej alla företagare.

Vitorm ska ha en facebooktävling under vintern i samband med att vi byter namn till bloggerilla. Tävlingen kommer gå ut på att de som vill vara med får en vitormströja. De får sedan göra något kul med denna, typ spränga den i luften, skicka den till månen eller använda den som dörrmatta. De filmar sedan det de gör och lägger upp detta på vår facebook sida. Sedan lottas en vinnare ut i januari som kommer vinna något pris.

Problemet är att jag inte har något pris att lotta ut. Undrar om någon skulle ha lust att sponsra den här tävlingen. Det kommer vara kanske 50 deltaget i tävlingen. Det kommer även stå om tävlingen på flera större facebook sidor som tillsammans har över hundra tusen svenska likes. En riktig stor möjlgihet att göra reklam för er butik.

I praktiken går det till så att ni får välja ut någon produkt som ni är beredda att sponsra tävlingen med. Sedan kommer det stå något i stil med: "Vinnaren kommer erhålla den här produkten från det här företaget" i tävlingen. Tävlingen kommer som sagt att visas för tusentals personer.

Vid intresse skicka ett mejl till mig på [email protected]

Om det är några frågor eller oklarheter kommentera gärna tråden. Det kan finnas fler som undrar samma sak och de kan då se svaren här tänkte jag.

MVH
Johan Henriksson
Bloggsystemet vitorm

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.