Din kunskap är någons behov

5
Att omforma en kunskap som man har till en tjänst som går att sälja på en marknad kommer alltid att vara affärsvärldens evergreen. Det är något som människor gjort sedan Hedenhös och det är en strategi som fungerade lika bra då som den gör idag.

Har du outnyttjade kunskaper om hur man skapar en snygg logotyp, du kanske är grym på webdesign, SEO, marknadsföring, programmering – eller är du kanske en riktig rackare på att skriva bra och informativa bloggartiklar.

Att komma igång och skapa sina tjänster är superenkelt och naturligtvis helt gratis. Efter det att man blivit medlem på http://www.giggad.com så manövrerar man enkelt sig vidare och skapar sitt ”gigg” som det kallas. Gigget skapas genom att man beskriver tjänsten man levererar, sätter ett pris på det och laddar upp en attraktiv och beskrivande bild. För köparen så är det lika enkelt, om inte ännu enklare. Köparen letar helt enkelt upp den tjänst/gigg som passar och klickar ”köp” därefter så påbörjas transaktionen. Efter det att tjänsten utförts så kan köparen betygsätta kvaliteten på ”gigget” något som naturligtvis är väldigt värdefullt, både för säljaren och för framtida köpare.

[img size=190]http://www.giggad.com/1_.PNG[/img]
http://www.giggad.com
5
Låter som en bra idé och lycka till! Vi kommer att ha användning av din hemsida/tjänst.
[http://www.bygglovsfixarna.se] Teknikkonsultföretag inom byggbranschen som erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll.
5
Kul att höra, hör av dig om du har några frågor. Gott nytt år!
http://www.giggad.com
128
9
Bra idé och snygg sida! Blir sugen att testa.
http://www.cupsupport.se | http://www.fullpott.se | http://www.kalmarsundsparken.se | http://www.domänstatus.se
5
Tack Sven!
http://www.giggad.com
64
10
Detta ska vi absolut testa, härligt intiativ! Blir dock mycket konfunderad när man ser att någon är beredd att designa en logotyp till ett företag för 150 kr. Antingen är men smått galen eller fruktansvärt dålig :blink
5
Tack Lukas! Min logga skapades av en av säljarna för 150kr. Jag gav säljaren fria händer att skapa loggan.
http://www.giggad.com
64
10
Jag ska testa din sida men vi gör inte en logga för under 2000-3000 kr så har svårt att tro att vi ska kunna matcha dessa priser. Kul att det finns någon där ute som anser sig ha tid med att göra en logga för 150 kr :) Ska kanske tilläggas att vi alltid gör loggorna vektoriserade men det kanske du också har fått. Oavsett så är det en fin hemsida och idé ni kommit upp med så fortsätt så!
31
3
Jag är egentligen lite sugen på att testa din tjänst men blir lite tveksam när jag ser att det finns folk som erbjuder samma tjänster som jag för ca 250 kr. Som enskild näringsidkare kan jag inte alls matcha dessa låga priser. Det kostar mer än vad det smakar för min del att ta 250 kr för att skriva bra texter till företags hemsidor.
M A Ord - informationsmaterial, texter och korrekturläsning
5
Ja, det kan nog vara svårt att matcha priserna på dessa tjänster. Dem som erbjuder dessa tjänster gör nog detta på sin fritid.
http://www.giggad.com

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.