www.123minsida.se/asabrunnberg

6
Hej
Kolla in ovan hemsida. Där finns produkter för förskolan, slöjdprodukter, övriga intressanta saker. Behöver ni hjälp med bokföring och fakturering kan ni även få det.

Åsa
1
[quote author=Åsa 2010 link=topic=8159.msg36729#msg36729 date=1291133087][br]Hej[br]Kolla in ovan hemsida. Där finns produkter för förskolan, slöjdprodukter, övriga intressanta saker. Behöver ni hjälp med bokföring och fakturering kan ni även få det.[br][br]Åsa[br][/quote][br][br]Hej![br]Vet ingenting om produkterna/tjänsterna du erbjuder, men jag ber dig - skaffa en egen domän! Kostar inte alls många kronor och det ger ett sååååå mycket mer seriöst intryck.. Du har säkert någon bekant som kan knacka ihop en liten hemsida åt dig för en billig peng! :)[br][br]Lycka till!
44
Håller med om att en egen domän är bättre och så slipper du all reklam som du själv inte lagt upp. Tycker din andra sida www.ekonomiochdesign.se är bättre och du bör göra som igen istället för att använda 123minsida[br][br]Lycka till med företaget
Mobilanpassad Hemsida - www.marcusk.se
50
Kanon att du skaffat en domän (www.asabrunnberg.se)![br][br]Försök att göra det tydligare på hemsidan vad du sysslar med. Som det är nu måste jag läsa mig till dina tjänster. Detta ska synas helst direkt!
Viktor Jarnheimer

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.