Kampanj på Facebook

18
Jag har en sida för mitt företag på Facebook och har börjat med att invitera mina vänner för att gilla den. Dessutom har jag promotat gilla-knappen på företagets hemsida men det hela har gått i stå.

Hur gör jag för att hitta fler som vill gilla? Jag är inne på att köra en tävling för att få mer som gillar men vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga.

Hur ska jag göra för att få kampanjen så effektiv som möjligt - jag vill gärna uppnå en snöbollseffekt där de tipsar andra om tävlingen.

Alla tips på hur jag gör mottages tacksamt!
22
Hej! Jag tycker du ska börja med att prata med folk i din vänkrets på Facebook och fråga om de kan tipsa andra att gilla din sida. Du skulle också kunna köpa en betald annons på Facebook, där du fyller i vilken målgrupp du vill nå, hur mycket du vill lägga ut på det och liknande. Jag har själv inte använt detta, så vet inte riktigt hur responsen på det blir, men kanske kan vara värt att testa. Sen skulle du kunna använda dig av "50lappen.se". Där är det många som gärna hjälper dig att få fler att gilla din Facebooksida för en billig peng. Har heller inte testat detta, men det är ett alternativ. Det jag själv föredrar bäst är att helt enkelt prata om Facebooksidan mycket, både på Facebook och genom vanligt tal. Försök också att göra så att människor som besöker din Hemsida verkligen ser din "gillaknapp" och ge dem en bra anledning att gilla sidan (här kommer din tävling in i bilden). Testa dig fram! Det finns otroligt många sätt att få folk att börja gilla din Facebooksida, så pröva tills du hittar något som du känner passar bra och som ger bra respons på den tid/de pengar som du lägger ner. Hör gärna av dig om hur du går tillväga och hur det gått! Ha det bra! Mvh -- Dan Vikström Företagsledare VIDA DRYCKER UF
Trött på dryckerna på marknaden? VIDA DRYCKER UF säljer nu den nya drycken GROGH! Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig: 076 - 82 57 883 vidadryckeruf [a] gmail.com www.vidadryckeruf.n.nu www.vidadryckerufblogg.blogspot.com

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.