OM du har en E-butik eller vanlig butik annonsera gratis

7
Hej

Gå in på min hemsida www.marknaddr.se och kontakta mig med följande info.

Kontaktuppgifter till ditt företag
Ett erbjudande exempelvis 10% på första köpet

Kund får rabatten om man anger marknaddr.se som källa

Helt gratis för dig

MVH Marknaddirekt Sverige
2066
2
Vad betyder det, erbjuder du dig att betala mig 10% mot marknadsföring?
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
7
Hej[br][br]Tack för din fråga, min huvudsakliga syssla är målgrupps definierad direktreklam. Men vill nu komma igång med hemsidan (ny startas 1 jan). Så till dess erbjuder jag plats på min hemsida att länka ett erbjudande till din sida helt gratis. [br][br]Återkom med ett erbjudande som dina kunder kan få och dina kontaktuppgifter så länkar jag. [br][br]Är du intresserad av direktreklam för att nå ut till din målgrupp återkom vilken samt vilken bransch du jobbar inom så kanske vi kan hitta ett samarbete du betalar endast 3 kr utskicket fram till sista dec.
2066
2
Ok, då förstår jag. Du borde absolut se över din sida och köra den genom ett rättstavningsprogram.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
7
Ok ska lansera en ny sida 1 jan har bara lagt upp en sida till dess för att få ut budskapet. Men du får gärna säga vad som är felstavat, tack på förhand. Min kollega korrektur läser igenom när den nya sidan är uppe.
2066
2
Visst:[br]"Bäste" stort B i mitten på en mening, "titta" borde vara tittade eller tittar.[br]"direktreklam,med", mellanrum.[br]"layout" är redan fixat sen tidigare idag.[br]"abbonemangavgifter" stavas abonnemangsavgifter.[br]Flera dubbla mellanslag i listan med vad ni gör.[br]Punkt efter mening?[br][br]PS[br]Ja, jag vet att det är petigt men det är inte så mycket text att kolla.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
7
Återigen tack för feedback..Jobbar som säljare, IT delen och innehållet i tryck är min kollgeas ansvar men han börjar inte jobba förrän i november. Så jag tänkte mest ha en sida uppe tills dess men kanske man skulle väntat :-)
2066
2
Inga problem. Återkom gärna och visa den nya sidan när den är klar!
Med vänliga hälsningar,
Jonathan

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.