Visitkort

3
Tips på vart jag kan skaffa visitkort? Vistaprint vet jag om, men några andra som är bra?Något tips på hur ett bra visitkort kan se ut?

Teckensnitt, färger etc
23
Vi köper våra från www.reklamen.se. Snabbt och superbra!
Grafikotext
Hur ett visitkort bör se ut och vad det bör innehålla beror ju på vad syftet med kortet är. [br] [br]Ska du använda det själv, som privatperson, finns det massor av billiga leverantörer. Men ska du använda det i ett företag lönar det sig att anlita någon som skapar en grafisk profil åt företaget, så att du sedan kan använda samma design på alla andra trycksaker, hemsida osv. Igenkänning är alltid bra!
185
Jag förstår inte hur de räknar på reklamen.se [br]Är det verkligen så att man får 250 kort i fyrfärg för 2kr? Eller är det styckpriset? Dvs tot 500kr för 250 kort? Tycker inte att det framgår... Och får man då själv designa korten eller är de "fördesignade"?
Jessica Jäger Sångerska och kulturproducent http://www.jessicajager.se
185
Tar tillbaka det där med fördesignade, för det insåg jag att de inte var.. men priset?
Jessica Jäger Sångerska och kulturproducent http://www.jessicajager.se
758
1
Mina visitkort kostar 6: - per styck. :o [br]Det är jättebilligt för nästan 30 % hör av sig igen som har fått ett sådant [br]visitkort. Innan så hade jag Vistaprint - skitkort, men billiga. [br]Egentligen så var dom väldigt dyra - eftersom dom gjorde så lite nytta.
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
14
Jag surfade en hel del på nätet när jag var ute efter att hitta någon som kunde göra en logotyp åt mig utan att kosta skjortan. Då hittade jag ett företag i Norge som skräddarsydde en design åt en. Billigt jmf med allt man fick. [br] [br]Nu har jag anlitat dem igen för att göra visitkort-design åt mig. Jag fick först 6 olika designer för att tycka om. Det som är bra är att du har så mycket inflytande och kan göra tusen ändringar och begär ytterligare design tills du är helt nöjd. Designarbetet för visitkort kostar 490:- (ingen moms). www.logotypdesign.com [br] [br]Hälsningar [br]Laleh
2
Vi gör allt från design till tryck - maila mig så ger jag en snabb offert! Man kan hitta många billiga, men jag är tveksam till "gratisföretag". Hör av dig om du är ute efter något lite mer professionellt. [br] [br]Mvh [br] [br]Christian [br][email protected]
49
Hej, [br] [br]Jag kan rekommendera http://www.johnlook.com som har riktigt snygga kort med en annorlunda design. [br] [br]Mvh, [br]Mikael Hansson
you only live twice
27
[quote="Kihlbom"]Vi köper våra från www.reklamen.se. Snabbt och superbra![/quote] [br] [br]Billiga med.. usb-minnen, räknare, väskor o annat för 0kr... [br] [br]"Vi reserverar oss mot eventuella fel i priser" [br]Synd..annars hade kanske man hade investerat i en låda usb-minnen idag....
www.startaebutik.se
758
1
[quote="mikaelyourlink2asia"]Hej, [br] [br]Jag kan rekommendera http://www.johnlook.com som har riktigt snygga kort med en annorlunda design. [br] [br]Mvh, [br]Mikael Hansson[/quote] [br] [br]Vadå snygg design? Tycker mer det liknar förlagan till windows 3:11 [br] :grin:
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
83
[quote="Sinnenas Teater"]Mina visitkort kostar 6: - per styck. :o [br]Det är jättebilligt för nästan 30 % hör av sig igen som har fått ett sådant [br]visitkort. Innan så hade jag Vistaprint - skitkort, men billiga. [br]Egentligen så var dom väldigt dyra - eftersom dom gjorde så lite nytta.[/quote] [br] [br]Menar du att du får fler kunder beroende på hur "Ostandardiserade" visitkorten ser ut?
758
1
Om visitkortet sticket ut i jämförelse med andra kort - så visst ge det [br]resultat. Jag fick ett visitkort i fanér för kanske 10 år sedan - detta kort är [br]det enda som jag sparat under alla år. [br]En företagare som lämnar fram ett visitkort, där det står vistaprint på [br]baksidan faller i trovärdighet :mrgreen:
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
83
Förmodligen så finns det en "billighetsfaktor" om det nu står någon reklam på baksidan. Men det går ju för all del att beställa visitkort utan reklam på, och det även från vistaprint...... :!
149
Använder helt egendesignade visitkort från VistaPrint utan reklam på baksidan... [br] [br]På VistaPrint går det att ladda ner mallar med rätt pappersstorlek så kan man designa hela själv i datorn. har gjort detta med Visitkort, Vykort, stämplar, mm mm
758
1
[quote="dave.hugo"]Använder helt egendesignade visitkort från VistaPrint utan reklam på baksidan... [br] [br]På VistaPrint går det att ladda ner mallar med rätt pappersstorlek så kan man designa hela själv i datorn. har gjort detta med Visitkort, Vykort, stämplar, mm mm[/quote] [br] [br]Det var ju jättebra! då kan man stämpla Vista print i pannan också :mrgreen:
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
219
1
Jag har också laddat ner mall och gjort egna vykort och visitkort från VistaPrint. Är helt nöjd och tycker inte alls att de ser "billiga" ut. Tvärtom om jag får säga så.... :oops: [br]I nyhetsbreven får man ofta erbjudanden att få gratis visitkort och då gäller det även med egen design och inte bara färdig designade mallar med vistaPrints logga på baksidan.
758
1
Kul att ni är nöjda med era visitkort :oops: [br]Jag var också nöjd med mina från Vista print :o [br]Det var först då jag köpte dom nya visitkorten som kostade 6: - [br]som jag insåg vilken skillnad det var. [br]Givetvis så beror det lite på hur man jobba med sina visitkort. [br]För egen del så vill jag att visitkortet ska jobba för mig istället :mrgreen: [br]Och då duger inte korten från Vista print! (Personlig åsikt som bygger på min egen erfarenhet)
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
720
Det beror väl lite på vems som är ens kundkrets också. Privatpersoner kan nog imponeras av flashiga visitkort, en företagare vet att det i slutändan är han som får betala för dem. [br] [br]I B2B så väljer man inte en leverantör pga utseendet på visitkortet, det ända man har det till är för att slippa leta efter telefonnummer på eniro.
758
1
[quote="Redkon"]Det beror väl lite på vems som är ens kundkrets också. Privatpersoner kan nog imponeras av flashiga visitkort, en företagare vet att det i slutändan är han som får betala för dem. [br] [br]I B2B så väljer man inte en leverantör pga utseendet på visitkortet, det ända man har det till är för att slippa leta efter telefonnummer på eniro.[/quote] [br] [br]Även företagaren är privatperson som låter sig imponeras :wink: [br]Om man sysslar med försäljning, så vet man hur viktigt det är att paketera sin vara eller tjänst på snyggast sätt. [br]Kampen därute är stenhård - liknade produkter och tjänster står mot varandra. Service är ett honnörsord för flertalet av leverantörerna. [br]När det står lika mellan två tänkbara lösningar, så är det den som vinner [br]som har det snyggaste visitkortet :mrgreen:
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
720
[quote]Även företagaren är privatperson som låter sig imponeras :wink: [/quote] [br] [br]En sådan företagare blir inte långlivad [br] [br][quote]Om man sysslar med försäljning, så vet man hur viktigt det är att paketera sin vara eller tjänst på snyggast sätt[/quote]. [br] [br].. och billigast [br] [br][quote]Kampen därute är stenhård - liknade produkter och tjänster står mot varandra. Service är ett honnörsord för flertalet av leverantörerna[/quote]. [br] [br]Och den skulle då vara större om man har dyrare visitkort? [br] [br][quote]När det står lika mellan två tänkbara lösningar, så är det den som vinner som har det snyggaste visitkortet :mrgreen:[/quote] [br] [br]Elller snarare den som gjorde bäst intryck vid det personliga mötet där visitkortet lämnades,

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.