Finansiering till Startup med crowdfunding

1
Hej,

Mattias heter jag och driver företaget Tiluto. Vi håller på och söker investering genom en crowdfunding kampanj. För att få mer exponering till kampanjen har vi valt att göra lite roliga youtube klipp. Nu är frågan till er företagare: är detta är bra taktik för att få mycket exponering?

Ett filmklipp: https://www.youtube.com/watch?v=qVdJ8q37X_o

Vad finns det för andra sätt att få in mera potentiella investerare?
2
Hej Mattias, Kul grepp med filmen, hoppas det lockar investerare! Om ni vill undvika att ge ifrån er delar av ägandet (vilket ju ofta är fallet när man tar in externt kapital) så kan ett alternativ vara [i][b]crowdlending[/b][/i]. Crowdlending påminner om crowdfunding, men i stället för att släppa ifrån er aktier så handlar det om lån från ofta tusentals långivare. Crowdlending är stort internationellt, inte minst i Storbritannien, och även på den svenska marknaden har det börjat dyka upp intressanta aktörer. Kolla in t.ex. [url=https://toborrow.se/sv/]Toborrow[/url], som har crowdlendat till över hundra bolag sedan starten. Stort lycka till med bolaget och att hitta kapital!
2
Rolig film! :) Hur har det gått med filmen?
Produktionsbolaget Brikk finner ni på https://brikk.se
Patrik Andreasson
Det verkar som att det inte räckte med deras insatser. Man kan nu se på [url]https://www.fundedbyme.com/sv/campaign/8059/tiluto/[/url] att deras kampanj stängdes utan att nå i mål.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.