Lån till starta eget?

7
Kan man få lån vi almi om man har betalninganmärkning? ;)
7
NÅGON SOM KAN SVARA?
7
:nono Ingen som vet?
27
Stressad. Du kan väl alltid kolla på deras hemsida i första hand? Annars är det bara att ringa eller maila till dem. De själva om några borde ju veta.
2066
2
Men snälla! Nog för att det brukar gå att få snabba svar på detta forum, men mer än 1-2 timmar borde du ändå kunna vänta, almi lär ju knappast bevilja ett lån efter 22 ändå.[br][br]Som redan sagts, ring dem! Kan tänka mig att det som alltid beror på omständigheter, hur mycket, vilka och varför du har betalningsanmärkningar.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
193
Helt rätt Jonathan, detta forum byggs av frivilliga krafter så ibland får man räkna med att det kan dröja lite innan ett svar kommer![br][br]En fråga bara: är du helt säker på att låna för att starta är den bästa lösningen för dig?[br]Vet inte vad du tänker satsa på. Men om det gäller tjänster så skulle jag rekommendera dig att överväga arbeta upp firman parallellt med ett extraknäck så att du försörjer dig under tiden.
7
jag ska sälja barnkläder... :D
1
Även om frågan är gammal är den ständigt aktuell för många som behöver ett startkapital. Idag finns det ju många som det går att låna av även om man har en betalningsanmärkning. Frågan är mer hur mycket det får kosta? Det kan ju bli väldigt dyrt men sedan lagändringen om högkostnadskrediter måste väldigt dyra lån vara försedd med varningstext. Ett ställe som det går att låna 50 000 till aktiekapital med med upp till 9 betalningsanmärkningar är t.ex Goodcash (Prioritet Finans). De lånar ut till under 30% årsränta och räknas därför inte som ”högkostnadskredit”. [url]https://www.xn--lnguide-exa.se/betalningsanmarkning/[/url]
Stanley

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.