Engelskt företagsnamn till byggfirma.

5
Jag ska starta upp ett litet byggföretag i Stockholm och skulle väldigt gärna vilja ha några tips på ett företagsnamn på engelska.

Mvh Mogge.
83
Varför på engelska?
5
Jag tycker att engelska namn kan låta lite bättre, men ett bra svenskt namn duger också. Enligt min mening är det inte så många små bygg företag som har bra firmanamn jag vill liksom inte heta (mogges byggservice) men jag tar tacksamt imot alla förslag. [br] [br]Mvh Mogge.
205
1
Är Byggare Bob varumärkesskyddat? :) Företagsnamn med lite humor får i alla fall mig att snegla lite extra på just dem. Är namnet lite skoj är det antaligen hyggliga människor som driver det, är känslan jag får.
219
1
Jag håller med! Tycker Byggare Bob låter som en bra idé. [br]Kanske på engelska ...Bob the builder? nä Byggare Bob låter bättre här i svergie. [br]Jag reagerar lite negativt på ett engelskt namn. [br]Skulle tänka: [br]Är det verkligen en svenk firma? Har de alla rättigheter om det inte är en svensk firma? [br]Ibland är det inte bättre bara för det låter bättre i DINA öron.
758
1
Bygger verksamhet gör man genom relationer och "mogges byggservice" [br]låter perfekt i mina öron. En sådan skulle jag ringa till om det skulle behövas snickerier. Kan det bli mer personligt än så?
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
822
48
"Mogge the builder" :grin:
5
Vilka bra förslag ett verkligen konon forum det här,många som vill hjälpa till. Ska fundera lite till men tar gärna imot fler förslag. [br]Mvh Mogge.
19
[quote="Mogge"]Vilka bra förslag ett verkligen konon forum det här,många som vill hjälpa till. Ska fundera lite till men tar gärna imot fler förslag. [br]Mvh Mogge.[/quote] [br] [br]"Byggare Mog" kände jag spontant. Det är lite roligt, det anknyter tveklöst till BB och det innehåller ditt namn.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.