Skapa onlineaffär trots att man bara är 17 år

1
Hej!
Det är så att jag vill starta en hemsida som jag tänkte sälja saker på. Men jag vet inte hur jag ska föra över pengarna som jag får av alla försäljningar till mitt företagskonto. För att skaffa Paypal så måste man ju tyvärr vara 18 och jag undrar om det går att fixa trotts att man inte är 18 år.

Tack i förhand!
Patrik Andreasson
Hur långt är det kvar till dess att du fyller 18? Kan ta ett tag innan du faktiskt säljer någonting och då kanske problemet redan har löst sig?
1
Det är 3 månader men vill så gärna börja nu direkt, för jag har en bra ide som jag kommer kunna börja sälja direkt bara jag får till hur folk kan handla och jag får pengarna
Patrik Andreasson
Du förstår att det tar ett tag innan du når ut till marknaden väl? Förutsatt att du är 17 år och inte har stort kapital du kan lägga på marknadsföring. Jag skulle rekommendera dig att börja titta på webbshoppen och komma igång med den även om du inte är 18 år. Så fort du är det öppnar du ett företag och eventuell försäljning du därefter får tar du i företaget. Har du redan sålt något? Hur mycket förväntar du dig att du ska sälja? Vad är det för webbshop?

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.