Hur stort utrymme behövs? Webbhotell.

Anonym
Hej! Jag ska bygga en egen hemsida (jag har ingen större budget och vill inte betala mer än 200 kronor i månaden och tänker därför göra detta själv). Det finns ju så många alternativ.

Jag har fastnat för en amerikansk tjänst där man på alternativ 1 får obegränsad bandbredd och 10 GB lagringsutrymme och på alternativ 2 får 10 GB bandbredd och 20 GB lagringsutrymme. Frågan är nu vad detta räcker till?

Jag kommer exempelvis ha många undersidor (+30-50 stycken) och jag vill även ha en chattfunktion. Tror ni att detta räcker? Vilken alternativ i så fall?

Ni som har chatt på er hemsida - hur har ni skapat detta om ni har byggt webbhotellet själv? Har ni tips på bra webbhotell där det är lätt att bygga egen hemsida? Jag testade Loopia gratis och blev rätt besviken. Det var svårt och såg inte bra ut. Hemsida24 har jag testat tidigare - dyrt och ser inte bra ut.
128
9
Kolla på Professional Plus på One.com, 28 kr/mån + domänkostnader mm. Då ligger servrarna i Danmark.
http://www.cupsupport.se | http://www.fullpott.se | http://www.kalmarsundsparken.se | http://www.domänstatus.se
3
Mitt tips är one.com och en wordpress-sida, där kan du enklast få in alla funktioner du vill till ett bra pris. One ligger ju även som Sven skrev i danmark. Annars finns också misshosting som är bra och billiga. För den sidan du efterfrågar så räcker troligen ett sånt webhotell nu i starten. Wordpress tar lite längre tid att sätta upp men det blir mycket snyggare och dessutom får du enkelt in chattfunktionen du ville ha genom ett plugin. Om du vill ha hjälp att sätta upp en wordpress-sida så kan vi hjälpa dig med allt ifrån design till uppsättning av funktioner till riktigt bra pris. Titta på våra tidigare arbeten på https://www.jpsolutions.se eller skriv ett meddelande med din sida så tittar jag gärna vidare på det och ger ett prisförslag.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.